HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Douglas barcodeprofiel delen bestelt u eenvoudig & voordelig online bij HOUTvakman.nl, de tuinhout specialist! Het barcodeprofiel ontstaat door het door elkaar gebruiken van verschillende blokprofielen, voor een speels en luxe uitstraling. Deze  blokprofielen zijn zodanig gemaakt dat ze door elkaar heen gebruikt kunnen worden, omdat ze exact hetzelfde type 'tand-en-groef' verbinding gebruiken. Bij een barcodeprofiel gevenbekleding of tuinafscheiding lijkt het alsof de delen in wildverband zijn geplaatst, met allerlei verschillende breedte maten. De groeven tussen deze planken zitten op ongelijke afstanden, waardoor dit type gevelbekleding doet denken aan een streepjescode. Het barcodeprofiel is ideaal voor een prachtige gevelbekleding met een speelse en luxe uitstraling: een echte eyecatcher!

Een barcodeprofiel douglas gevelbekleding of tuinafscheiding wordt gevormd door de combinatie van vier verschillende rabatdelen: het enkel blokprofiel, het dubbel 50-50-blokprofiel, het dubbel 70-30-blokprofiel en het triple blokprofiel (Deens rabat). U kunt deze douglas blokprofielen in willekeurige volgorde door elkaar gebruiken, compleet naar uw eigen inzicht! Het barcodeprofiel is een rabat deel dat erg aan populariteit wint, vanwege het speels ogende lijnenspel
in combinatie met de natuurlijke look van douglashout. Met een gerichte collectie douglashout (kd 18-20%) in diverse lengtematen, is de kans groot dat u bij ons slaagt!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »