HOUTvakman

TIJDENS DE BOUWVAKVAKANTIE ZIJN WIJ VAN 6 AUGUSTUS T/M 27 AUGUSTUS TELEFONISCH BEREIKBAAR TUSSEN 9 EN 12 UUR. DE AFHAALLOCATIE IS GESLOTEN.
Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Een douglas damwand / keerwand deel - profiel - plank - rabat bestelt u eenvoudig & voordelig online bij HOUTvakman.nl. Voor een natuurlijke en sfeervolle beschoeiing is een damwand van douglas hout een prachtige optie. Een damwand, ook wel keerwand genoemd, is een (dikke!) douglas plank, voorzien van een gronddichte messing en groef verbinding. Deze worden normaal gesproken verticaal geplaatst, ideaal voor een mooie tuinverhoging, border(rand), maar ook steeds vaker gebruikt voor een robuuste gevelbekleding buitenshuis. Onze douglas damwand delen zijn 4-zijdig machinaal geschaafd en betreffen onbehandeld en kunstmatig gedroogd (kd 20%) douglas hout; Luxe en onbehandeld tuinhout, voor een sfeervol accent!Helemaal uitverkocht... Wat vervelend, onze excuses. Maar we hebben vast een mooi alternatief.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »