HOUTvakman

VOOR ALLE EIKEN(TAFEL) BLADEN OP MAAT GELDT: VOOR MAANDAG 30 NOVEMBER BESTELD, DAN ONTVANGT U DE BESTELLING BINNEN DE STANDAARD LEVERTIJD ZOALS VERMELD OP DE PRODUCTPAGINA. BESTELLINGEN VANAF 30 NOVEMBER WORDEN VANAF 21 JANUARI WEER UITGELEVERD.
Filters
 • Hout behandeling
 • Hout bewerking
 • Hoogte (kopmaat)
 • Breedte (kopmaat)

Een douglas dubbel rhombus rabatdeel is een mooie combinatie tussen de 'open gevelbekleding look' van 2 losse rhombus delen, maar het gemak en voordelen van een dichte gevelbekleding van rabatdelen die met overlap gemonteerd worden! Onze dubbele rhombus rabatdelen zijn vervaardigd uit kunstmatig gedroogd (kd 20%) onbehandeld douglas hout; Ideaal voor een natuurlijke & sfeervolle gevelbekleding buiten dus. Deze douglas rabatdelen worden normaal gesproken horizontaal geplaatst, waarbij er sprake is van een kleine overlap tussen de delen, voor een stevige en dichte montage. Hierbij lijkt een dubbel rhombus rabatdeel optisch op twee (open) rhombus delen. Onze dubbele rhombus delen van douglas hout zijn 4-zijdig machinaal geschaafd; Gebruiksvriendelijk en sfeervol onbehandeld tuinhout voor een scherpe prijs! 

  • Douglas dubbel rhombus rabatdeel 28x135mm geschaafd

   Douglas dubbel rhombus rabatdeel 28x135 mm van geschaafd en kunstmatig gedroogd (kd). Sfeervolle dichte gevelbekleding met de uitstraling van open!

   Vanaf: €14,05
   250, 300, 400 en 500 cm
© Copyright 2020 HOUTvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »