HOUTvakman

Filters
 • Hout behandeling
 • Hout bewerking
 • Hoogte (kopmaat)
 • Breedte (kopmaat)

Bent u op zoek naar kwalitatief douglas / lariks halfhouts rabat voor een scherpe prijs? Dan bent u bij HOUTvakman.nl aan het juiste adres! Halfhoutse rabatdelen van douglas hout bestelt u bij ons eenvoudig & voordelig online. Een halfhouts rabatdeel is een plank van douglas hout, speciaal bewerkt voor horizontale gevel- en wandbekleding buitenshuis. Hierbij is de plank voorzien van een uitsparing aan de onderkant, terwijl deze bovenaan in breedte afneemt. Op deze manier kunnen de rabatdelen halfhouts met overlap gemonteerd worden: Stevig & Sfeervol. Onze halfhoutse rabatplanken van douglas / lariks hout betreffen kunstmatig gedroogd onbehandeld douglas hout met een vochtpercentage van 20% en zijn 4-zijdig machinaal geschaafd. Luxe en onbehandeld tuinhout, voor een sfeervol tuinhuisje, luxe overkapping of een stijlvolle schutting! 

  • Douglas rabat halfhouts 18x143mm geschaafd kd 20% - vanaf 100 cm

   Douglas rabatdeel halfhouts 18x143mm van geschaafd en (kunstmatig) gedroogd Douglas hout 20% direct online kopen voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €6,67
   100, 150, 200, 250, 300, 400 en 500 cm
© Copyright 2020 HOUTvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »