HOUTvakman

Filters
 • Hout behandeling
 • Hout bewerking
 • Hoogte (kopmaat)
 • Breedte (kopmaat)

Douglas / lariks sponningdelen (shiplap) 2-zijdig kopen doet u eenvoudig & voordelig bij HOUTvakman.nl! Onze sponningdelen van douglas hout (onbehandeld, 20-25%) zijn douglas planken met een speciale bewerking voor een goede en stevige horizontale wand- en gevelbekleding. Ook kunnen onze 2-zijdige sponningdelen gebruikt worden als dakbeschot delen. De term '2-zijdig' houdt in dat dit sponningdeel - shiplapdeel aan beide kanten voorzien is van een sponning. Deze zorgt voor een overlap van de delen. Dit realiseert een stevige montage, maar ook een mooi effect. Onze douglas sponningdelen zijn machinaal geschaafd, waarbij u kunt kiezen voor een geschaafde of een fijnbezaagde zichtzijde! Ideaal voor een natuurlijke & sfeervolle gevelbekleding buitenshuis! 

  • Douglas Sponningdeel 2-zijdig 18x143mm geschaafd - vanaf 100 cm

   Douglas 2-zijdig sponningsdeel 18x143 - Geschaafd & kunstmatig gedroogd (18-20%) Lariks. Direct online voor de beste prijs bij HOUTvakman!

   Vanaf: €6,67
   100, 150, 200, 250, 300, 400 en 500 cm
© Copyright 2020 HOUTvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »