HOUTvakman

Filters
 • Hout behandeling
 • Hout bewerking
 • Hoogte (kopmaat)
 • Breedte (kopmaat)

Bestel uw douglas rabatdelen en vellingdelen eenvoudig, voordelig en veilig bij HOUTvakman.nl. Wilt u ook een prachtige gevel, schutting, tuindak of terras van Douglas hout, dan zijn onze rabatdelen en vellingdelen (dakbeschot) van Douglas precies wat u zoekt. Maak uw keuze uit vellingdelen, Halfhoutse- of Zweedse rabatdelen en u kunt eenvoudig uw bestelling afronden. Staan de door u gewenste douglas planken er niet bij? Maak dan gebruik van ons offerte formulier, wij gaan graag voor u aan de slag!

  • Douglas Deens rabat blokprofiel 21x143 mm geschaafd kd 20%

   Douglas Deens rabat blokprofiel 21x143mm (werkende breedte 125 mm). Topkwaliteit geschaafd en kunstmatig gedroogd 20% Douglas hout van HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €11,25
   250, 300, 400 en 500 cm
  • Douglas vellingdeel 28x185mm geschaafd kd 20%

   Douglas vellingdeel 28x185mm. Topkwaliteit geschaafd en kunstmatig gedroogd Douglas hout. Plank met 'tong en groef' voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €25,59
   400 en 500 cm
  • Douglas Sponningdeel 2-zijdig 18x143mm geschaafd

   Douglas 2-zijdig sponningsdeel 18x143 - Geschaafd & kunstmatig gedroogd (18-20%). Direct online voor de beste prijs bij HOUTvakman!

   Vanaf: €10,03
   150 en 300 cm
  • Douglas Sponningdeel 2-zijdig 18x190mm geschaafd

   Douglas 2-zijdig sponningsdeel 18x190 - Geschaafd & kunstmatig gedroogd (18-20%) Douglas. Direct online voor de beste prijs bij HOUTvakman!

   Vanaf: €12,35
   250 en 300 cm
  • Douglas rabat channelsiding 28x90 mm geschaafd kd 20%

   Douglas rabat channelsiding 28x90mm. Topkwaliteit geschaafd en kunstmatig gedroogd (kd) 20% Douglas hout voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €9,89
   150, 250 en 300 cm

Douglas vellingdelen, oftewel dakbeschot.

Bent u op zoek naar een mooie gevelbekleding van Douglas hout, of juist naar dakbeschot of een vloer voor een tuinhuisje, schuur of overkapping? Dan zijn de douglas vellingdelen zeker het overwegen waard. Onze vellingdelen van douglas hout zijn voorzien van veer en groef en betreffen geschaafd en kunstmatig gedroogd douglas hout, ideaal dus voor buitengebruik, maar ook geschikt voor het vervaardigen van meubels voor binnen. 

Zweeds & Halfhouts Rabat van Douglas hout. 

Een rabat, ook wel rabatdeel genoemd, is een plank die speciaal vormgegeven is met het doel horizontaal mooi aaneengesloten geplaatst te kunnen worden. Ideaal dus voor gevelbekleding, maar ook voor schuttingen een populair 'type plank' van Douglas hout. U kunt kiezen uit twee soorten rabatdelen, namelijk halfhouts rabat en Zweeds rabat van Douglas hout. Bij halfhouts rabat is er sprake van een uitsparing aan de onderkant en bij Zweeds rabat betreft dit een sponning. Dit resulteert in een ander soort 'overlap' van de planken. Beide soorten douglas rabatdelen betreffen aangedroogd hout, waarbij het halfhoutse rabat fijnbezaagd is (ruw) en het Zweedse rabat geschaafd douglas hout betreft. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, rabat- en vellingdelen van douglas bestelt u online, voor de beste prijs, bij HOUTvakman.nl! 

Wellicht ook interessant: Eiken rabatdelen, Vuren rabatdelen, eiken planken, vuren planken, steigerhout planken
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »