HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Eiken rabatdelen en vellingdelen bestelt u eenvoudig online & voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl. Prachtige (2 en 4 zijdige) vellingdelen en rabatdelen, zowel halfhouts, Zweeds en nog veel meer, van topkwaliteit Europees eikenhout. Wij staan voor een optimaal (online) gebruiksgemak, scherpe prijzen en een snelle levering. Vindt u de gewenste eiken planken niet? Vraag dan online een offerte aan, wij zorgen ervoor dat u snel een gericht (prijs) voorstel ontvangt.

Eiken rabatdelen; Halfhouts & Zweeds rabat.

Een eiken rabat, ook wel rabatdeel genoemd, is een speciaal vormgegeven 'plank' van eiken speciaal geschikt voor horizontale plaatsing en wordt veelvuldig toegepast als gevelbekleding. HOUTvakman.nl biedt twee 'soorten' eiken rabatdelen; Halfhoutse rabatdelen en Zweeds rabat. Een halfhouts rabatdeel betreft een eiken plank met een uitsparing aan de onderkant. Een Zweeds rabatdeel betreft een eiken plank met een sponning aan de onderkant, dit realiseert een andere 'overlap' van de planken t.o.v. een halfhouts rabat, ook wel potdekselen genoemd.

Eikenhouten vellingdelen; Rustiek & Sfeervol!

Eikenhouten vellingdelen bestelt u ook direct online bij HOUTvakman.nl. Deze speciaal vormgegeven eikenen planken zijn ideaal geschikt voor een nauwe aaneensluiting. Onze eiken vellingdelen betreffen geschaafd en kunstmatig gedroogd Europees eikenhout en zijn aan 4 kanten voorzien van mes en groef. Geschaafd eikenhout betreft 'ruw eikenhout' dat machinaal geschaafd is, oftewel recht en glad gemaakt zijn. Deze eiken vellingdelen zijn maatvast, goed te bewerken en zeer geschikt voor verven, beitsen en/of lakken. 

Daarnaast zijn onze eiken vellingdelen kunstmatig gedroogd, waardoor het vochtpercentage een stuk lager ligt dan bij 'vers' eikenhout. Speciaal geschikt voor buitenplaatsing en ideaal als dakbeschot, maar ook ideale eiken vloerplanken en tevens te gebruiken voor gevelbekleding. Zowel voor binnen als buiten realiseert u hiermee een rustieke en sfeervolle look, met een warme uitstraling! Uiteraard kunt u deze vellingdelen van eikenhout ook binnenshuis gebruiken, eventueel voor het vervaardigen van meubels.

Eikenhouten rabatdelen en vellingdelen bestelt u snel, veilig en voordelig online bij HOUTvakman.nl; De online eiken specialist! Naast eiken rabatdelen bestelt u ook eiken balken, eiken planken en zelfs eiken (tafel)bladen voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »