HOUTvakman

Filters
 • Hout behandeling
 • Hout bewerking
 • Hoogte (kopmaat)
 • Breedte (kopmaat)

eiken channelsiding gevelbekleding - rabat delen bestelt u direct online voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl! Een eiken channelsiding deel is een speciaal bewerkte 'eiken plank', specifiek ontworpen voor een verticale wand- en gevelbekleding. Kenmerkend hierbij zijn de rechte uitsparingen die ervoor zorgen dat schroeven mooi 'weggewerkt' kunnen worden. Waarbij het merendeel van de eiken rabatdelen 'rondgevormd' zijn, kiest u met de rechte lijnen van de eiken channelsiding delen voor een karateristieke uitstraling van uw gevel. Ideaal voor een sfeervolle wandbekleding van uw garage, carport, tuinhuisje en schuur, maar ook ideaal geschikt voor een luxe schutting. Onze channelsiding delen betreffen aangedroogd (ad 20-25%) rustiek eikenhout (bevat noesten) en zijn 4-zijdig machinaal geschaafd: Gebruiksvriendelijk en luxe onbehandeld tuinhout. 

  • Eiken rabat channelsiding 21x143 mm geschaafd - vanaf 100 cm

   Eiken rabat channelsiding / sponningschroten 21x143 geschaafd en aangedroogd eikenhout voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl; De nr. 1 online houtspecialist!

   Vanaf: €10,15
   100, 150, 200, 250, 300, 350 en 400 cm
© Copyright 2020 HOUTvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »