HOUTvakman

VOOR ALLE EIKEN(TAFEL) BLADEN OP MAAT GELDT: VOOR DINSDAG 1 DECEMBER BESTELD, DAN ONTVANGT U DE BESTELLING BINNEN DE STANDAARD LEVERTIJD ZOALS VERMELD OP DE PRODUCTPAGINA. BESTELLINGEN VANAF 1 DECEMBER WORDEN VANAF 18 JANUARI WEER UITGELEVERD.
Filters
 • Hout behandeling
 • Hout bewerking
 • Hoogte (kopmaat)
 • Breedte (kopmaat)

Een eiken dubbel rhombus rabatdeel bij HOUTvakman.nl: Eenvoudig online, voor de beste prijs & Snel bezorgd! Dubbele rhombus rabat delen van eikenhout combineert de moderne en stijlvolle uitstraling van rhombus delen met een 'dichte gevelbekleding'. Onze dubbele rhombus rabatdelen zijn vervaardigd uit aangedroogd rustiek Europees eikenhout planken met een vochtpercentage van 20-25%. Ideaal voor een bijzondere gevelbekleding buiten dus, met een moderne aanblik! Deze rabatdelen worden normaal gesproken horizontaal geplaatst, waarbij er sprake is van een kleine overlap tussen de delen, voor een stevige en dichte montage. Hierbij lijkt een dubbel rhombus rabatdeel optisch op twee (open) rhombus delen. Onze dubbele rhombus delen zijn 4-zijdig machinaal geschaafd; Gebruiksvriendelijk en luxe onbehandeld tuinhout! 

  • Eiken dubbel rhombus rabatdeel 28x135mm geschaafd - vanaf 100 cm

   Eiken dubbel rhombus rabatdeel 28x135 mm van geschaafd en aangedroogd (ad) Eikenhout. Sfeervolle dichte gevelbekleding met de uitstraling van open!

   Vanaf: €10,35
   100, 150, 200, 250, 300, 350 en 400 cm
© Copyright 2020 HOUTvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »