HOUTvakman

WANNEER U NA 22 NOVEMBER EEN BESTELLING PLAATST MET (TAFEL)BLADEN, PANELEN EN POTEN MOET U REKENING HOUDEN MET EEN LANGERE LEVERTIJD I.V.M. DE DECEMBERDRUKTE. DEZE BESTELLINGEN WORDEN VANAF 16 JANUARI WEER UITGELEVERD

Een eiken kraaldeel bestelt u direct online bij HOUTvakman.nl; Voor de beste prijs & snel thuisbezorgd uiteraard. Een eiken kraaldeel, ook wel kraal rabatdelen en kraalschroten genoemd, is een bewerkte eiken plank speciaal vormgegeven voor wand-, gevel- en plafondbekleding. Kenmerkend hierbij is het 'kraalprofiel' aan 1 zijde van het eiken rabatdeel. Een kraalprofiel is in prinicpe een 'grove uitvoering' van de kraalschoot. Vooral eind 19e eeuw werd het kraaldeel bij houten huizen veel gebruikt voor gevelbekleding en plafondbekleding. De mooie kraaldelen van eikenhout geven dan ook een unieke klassieke en traditionele uitstraling. Onze kraaldelen zijn vervaardigd uit onbehandeld en aangedroogd rustiek eikenhout (met noesten) met een vochtpercentage van circa 20-25%. Daarnaast zijn onze kraaldelen van eikenhout 4-zijdig machinaal geschaafd. 

Geen producten gevonden

© Copyright 2019 HOUTvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »