HOUTvakman

Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Eiken Zweeds rabat bestelt u direct online, veilig & voordelig, bij HOUTvakman.nl; De specialist in eikenhout voor buiten! Zweedse rabatdelen, ook wel potdekselplanken en bevelsiding genoemd, van eikenhout staan garant voor een luxe & rustieke gevelbekleding. Een Zweeds rabatdeel is een speciaal vormgegeven 'eiken plank' die geleidelijk in dikte afneemt en aan de onderkant voorzien is van een sponning. Deze bewerking zorgt voor een mooie en functionele overlap, ook wel 'potdekselen' genoemd. Naast een goede bevestiging en een mooi effect zorgt deze techniek ook voor een optimale afwatering. Onze eiken Zweedse rabatdelen betreffen onbehandeld en aangedrood (ad 20-25%) rustiek eikenhout (bevat noesten), geschaafd met een fijnbezaagde zichtzijde; Ideaal voor een luxe, natuurlijke & sfeervolle horizontale gevel- wandbekleding buitenshuis, bijvoorbeeld voor uw garage, carport, tuinhuisje, dakkapel, schuur en schutting.

LET OP: In deze periode - met deze temperaturen & zonkracht - is met name het 'dunne' Zweeds rabat van ad eikenhout erg gevoelig voor vervorming. Wij hebben dan ook besloten deze producten op dit moment niet aan te bieden. T.z.t. zullen wij het Zweeds rabat weer te koop aanbieden. Wij hopen hierbij op uw begrip. 

© Copyright 2020 HOUTvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »