HOUTvakman

Filters
 • Hout behandeling
 • Hout bewerking
 • Hoogte (kopmaat)
 • Breedte (kopmaat)

Eiken vlonderplanken, ook wel vlonders genoemd, bestelt u online bij HOUTvakman.nl. Wij bieden een gericht assortiment vlonderplanken van eikenhout voor de beste prijs. Ideaal voor een sfeervol en warm terras! U kunt kiezen uit diverse structuren, zoals de welbekende 7-groefs vlonderplanken en de vlonders met 'fijne ribbel structuur', afmetingen en lengtevarianten. Waar u ook voor kiest, wij staan voor topkwaliteit eikenhout, scherpe online prijzen & een snelle levering!

  • Eiken Vlonderplank 7 groefs 28x143mm geschaafd - vanaf 100 cm

   Topkwaliteit eiken vlonderplank 7 groefs 28x143mm: Van topkwaliteit Europees geschaafd Eikenhout. Voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl

   Vanaf: €11,95
   100, 150, 200, 250, 300, 350 en 400 cm

Eiken vlonderplanken 'geschaafd en onbehandeld'.

Of u nu op zoek bent naar passende eiken vlonderplank voor een natuurlijk terras, een sfeervolle vlonder of een luxe brugdek, bij HOUTvakman.nl is de kans groot dat u slaagt! Wij bieden prachtige vlonderplanken van eiken die u zonder zorgen 'onbehandeld' kunt verwerken. En dat biedt uiteraard een prachtige sfeer. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken nog behandelen met beits, verf en/of lak, maar ook onbehandeld kunt u de vlonderplanken van eikenhout gewoon buiten toepassen; Voor een bijzondere en sfeervolle uitstraling. Onze eiken vlonderplanken zijn aan 4 zijden machinaal glad en vlak geschaafd. Dit zorgt voor een optimale verwerking en een mooi 'strak' eindresultaat, zonder afbreuk te doen aan die mooie klassieke 'eikenhout look'. Voor een luxe terras!

Wij bieden ook een prachtig assortiment douglas vlonderplanken en bekijkt u ook een onze eiken balken, eiken planken en eiken rabat delen

 

© Copyright 2020 HOUTvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »