HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Prachtige oude eiken planken & wagondelen, ook wel eikenhouten barnwood en/of wagonplanken genoemd, voor de vervaardiging van prachtige & sfeervolle interieur objecten. Oude eiken planken combineren een stoere, rustieke en 'geleefde' look met een natuurlijk, warme en sfeervolle uitstraling. Deze bijzondere planken van oud eikenhout zijn afkomstig vanuit diverse locatie wereldwijd waar vroeger veel gebruik gemaakt werd van eikenhout, denk hierbij aan de Oostenrijkse spoorwegen & de Indiase spoorwegen, maar ook uit gebieden met veel authentieke schuren en boerderijen, zoals in diverse gebieden in Oost Europa. Oude eiken planken zijn ideaal geschikt voor het creëren van een bijzonder interieuritem. Prachtige oude wagondelen voor uw stoere tafel, rustieke keukenblad, hippe kast, trendy loftdeur of voor een bijzondere wandbekleding!

Altijd een mooie collectie oude eiken planken.

Bij HOUTvakman.nl vindt u altijd een collectie prachtige 'oude eikenhout planken'. Belangrijk om hierbij rekening te houden met het feit dat deze eikenhouten planken niet 'geproduceerd' kunnen worden. Vaak is er een specifieke partij beschikbaar die vervolgens niet meer bij te bestellen is. Het is dan ook mogelijk dat het aanbod oude eiken planken om de zoveel tijd vernieuwd wordt met nieuwe producten, met net een andere look, en mogelijkerwijs ook een afwijkende prijs. Wij proberen online altijd een volledig up-to-date collectie te presenteren. 

Eiken wagondelen / wagonplanken uit Oostenrijk.

Deze bijzondere oude eiken wagondelen zijn afkomstig van Oostenrijkse goederenwagons van de Oostenrijkse spoorwegen. Onder de meest extreme omstandigheden hebben deze topkwaliteit eiken planken zich staande weten te houden en zijn gevormd tot karaktervolle oude eiken planken, geschikt voor een bijzonder interieur item. Waar u deze eikenhouten wagonplanken ook voor gaat gebruiken, het wordt zeker een eye catcher! 

Oude en rustieke eiken planken in de mix

Wanneer u op zoek bent naar oude en rustieke eiken planken zijn de authentieke eiken barnwood planken van eikenhout van HOUTvakman.nl zeker het overwegen waard! Massief, rustiek en authentiek (echt) oud eikenhout dat u 'in de mix' per vierkante meter (m²) online kunt bestellen.

In de mix houdt in dat u een mix ontvangt van diverse eikenhouten planken op het gebied van afmetingen. In het geval van onze prachtige eiken barnwood planken van Slavonisch eikenhout, houdt dit in dat u een afwijkende breedte ontvangt, tussen de 15 cm en 30 cm. 

Nu kan het natuurlijk heel goed dat u specifiek op zoek bent naar drie oude eiken planken van bijv. 25 cm breed. In het geval u graag specifiek een breedte wenst te ontvangen kunt u gebruik maken van ons offerte formulier, wij zullen u vervolgens snel een passend voorstel sturen! 

HOUTvakman.nl; De (online) eiken specialist! 

Naast oude planken van eikenhout leveren wij ook een gericht assortiment fijnbezaagde eiken planken. En ook leuk om te vermelden dat HOUTvakman.nl in eigen beheer eiken balken verouderd, hier vindt u meer informatie; oude eiken balken >>.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »