HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Een eiken tafelblad ovaal / ellips; Natuurlijk, Sfeervol, Warm & Stijlvol! Ovale tafelbladen van eikenhout zijn hip en dat is niet voor niets het geval. De bijzondere vormgeving in combinatie met het warme, natuurlijke & levendige rustieke eikenhout levert een prachtig eiken tafelblad op, bomvol karakter. Zeker met de ruw (op)geborstelde afwerking, die het ovale eiken blad nog een extra rustiek accent geeft. Bij HOUTvakman.nl vindt u een gerichte collectie ovaalvormige eiken tafelbladen, vervaardigd uit kd 8-12% rustiek Europees eikenhout. Deze bevatten dus noesten met een max. grootte van 40-45 mm en scheurtjes) en worden onbehandeld & met open noesten uitgeleverd. Met een ovaal eiken tafelblad kiest u voor de nieuwe eye-catcher van uw ruimte!

Geen producten gevonden

Een ovaal tafelblad van eikenhout; Warm & Stijlvol. 

Een ovale eiken tafel staat voor stijl. Een bijzondere en eigenzinnige vormgeving, die gecombineerd wordt met de levendige, robuuste en rustieke look van ruw (op)geborsteld rustiek eikenhout. Deze combinatie resulteert in een prachtig oval eiken tafelblad, een prachtstuk dat echt het middelpunt vormt van iedere ruimte. Wij bieden in totaal 5 ovaalvormige eiken tafelbladen aan, die u direct online kunt bestellen, in de lengtes 200, 220, 240 (met een breedte van 110 cm) en de lengtes 260 en 280 (met een breedte van 120). Alle ovale eiken tafelbladen zijn gemaakt van rustiek Europees eikenhout, kunstmatig gedroogd (8-12%), geschaafd, verlijmd en vervolgens ruw opgeborsteld. Deze laatste behandeling zorgt ervoor dat het zachte hout verwijderd wordt, waardoor de nerven van het harde hout meer 'uit het hout komen'. Dit zorgt voor een tafelblad met een ruwe structuur en stoer & robuust karakter, voor een sfeervolle eiken tafel! 

En bent u nog in de orientatie fase? Naast een ruime collectie 'rechte' eiken tafelbladen van rustiek en foutvrij eikenhout, vindt u bij ons ook ronde eiken tafelbladen en eiken boomstam tafelbladen. Blader hier zeker even rustig doorheen, zo weet u zeker wat de mogelijkheden zijn!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »