HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Dikte
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking

Een rond eiken tafelblad van topkwaliteit bestelt u eenvoudig online bij HOUTvakman.nl. Wij bieden een gerichte collectie ronde tafelbladen van rustiek Europees eikenhout (bevat noesten van max 40-45 mm groot). Bijzondere, sfeervolle en levendige ronde eiken tafelbladen die ruw (op)geborsteld worden. Dit zorgt voor een rustieke & stoere look met een warme uitstraling. Een rond eiken tafelblad staat garant voor sfeer & gezelligheid! Onze ronde eikenhouten tafelbladen betreffen rustiek Europees eikenhout kd 8-12% en worden onbehandeld uitgeleverd, met open noesten.

Creëer sfeer met een rond tafelblad van eikenhout.

Ronde eiken tafels zijn weer helemaal terug van weggeweest, en waarom ook niet! Een ronde tafel van eikenhout staat garant voor een sfeer & gezelligheid. Wij hebben een gerichte collectie eiken tafelbladen rond samengesteld, waarbij de meest gebruikte afmetingen (diamaters / doorsnedes) direct online te bestellen zijn. Met ronde eiken tafelbladen van 80 cm (4 cm dik), 100, 120, 140, 160 en 180 (4,5 cm dik) is de kans groot dat u bij ons een passende afmeting vindt. 

Al onze eiken tafelbladen zijn 'ruw (op)geborsteld' afgewerkt, dit zorgt voor een stoer, levendig & robuust rond eiken tafelblad. Hierbij wordt het zachte(re) hout met staalborstels verwijderd. Deze bewerking zorgt ervoor dat de houtnerven er wat meer uitkomen, oftewel de nerven komen echt 'op het tafelblad te liggen'. Dit zorgt voor een tafelblad met duidelijkere accenten, tekeningen en vooral ook lijnen, oftewel een rond tafelblad van eikenhout bomvol karakter! 

En twijfelt u nog over de vormgeving van uw eiken tafelblad, bekijk dan zeker ook onze eiken boomstam tafelblad collectie en eiken tafelblad ovaal collectie, al is het maar om te vergelijken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »