HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Verouderde eiken balken Geschaafd & Opgeborsteld bij HOUTvakman.nl! Bent u op zoek naar die prachtige 'oude eiken balken look', maar dan wel gecombineerd met topkwaliteit & de beste (online) prijs? Dan zijn de verouderde eiken balken van HOUTvakman.nl echt iets voor u. Balken van topkwaliteit Europees eikenhout die wij in eigen houtzagerij met de hand voor u verouderen. Onderstaand vindt u al onze 'geschaafde & opgeborstelde' oude eiken balken. Deze bestelt u direct online, voor de beste prijs, in de door u gewenste lengte tot maximaal 6 meter.

Geschaafde & Opgeborstelde eiken balken.

Schaven en opborstelen betreft de basisbehandeling bij het verouderen van een eiken balken. Allereerst wordt een fijnbezaagde eiken balk geschaafd, hierbij worden de spintkanten van de balk 'afgeschaafd'. Dit wordt gedaan zodat de eiken balk wat minder strak en wat natuurlijker en robuuster oogt. Vervolgens wordt de balk opgeborsteld. Dit zorgt ervoor dat de houtnerven er meer uitkomen, deze komen hierdoor echt 'op de balk te liggen'. De kleur van de geschaafde & opgeborstelde balken blijft naturel, oftewel onbehandeld. Bent u gek op de uitstraling van oud eikenhout? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze oude eiken planken

Op maat tot 6 meter.

U bestelt deze prachtige verouderde eiken balken direct online in lengte die u graag wilt, tot een maximale lengte van 600 cm. Op de product detailpagina vult u rechts bovenin de lengte in (in centimeters) en na een klik op 'bereken' wordt de exacte prijs direct getoond. 

Hierbij heeft u tevens de keuze om de gewenste afwerking van de balk te bepalen. De uitgangspositie binnen de prijsberekening is 'standaard gezaagd', oftewel gezaagd met een kettingzaag waarbij er tevens een marge van ongeveer 10 cm wordt aangehouden (extra lengte). Ook kunnen onze vakmannen uw balk al mooi haaks, precies op maat, zagen. Zo kunt u direct aan de slag! Selecteer met een muisklik de optie 'haaks gezaagd' en de prijs wordt direct aangepast. 

En om ervoor te zorgen dat u 'al het balk voor uw geld krijgt' zijn wij heel transparant in de maximale  lengte die u ook kunt bestellen voor hetzelfde bedrag. Oftewel een lange balk van eikenhout voor dezelfde prijs. Dit zijn standaard balklengtes die wij direct uit voorraad leveren. Ook deze optie kunt u met een muisklik selecteren. U vult bijvoorbeeld bij gewenste lengte '187' in, dan kunt u voor hetzelfde geld een balk van 200 cm bestellen. LET OP: deze zijn altijd standaard afgekort (met kettingzaag). 

Ook interessant: wij leveren ook geborstelde eiken meubelbladen en eiken tafelbladen op maat!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »