HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Verouderde eiken balken - kanten (af)geschaafd bij HOUTvakman.nl. Wilt u die prachtige 'oude eiken balken look', maar dan wel van met topkwaliteit eiken voor de meest voordelige (online) prijs? Dan zijn de verouderde eiken balken van HOUTvakman.nl echt iets voor u! Topkwaliteit balken van Europees eikenhout die wij in eigen houtzagerij met de hand voor u verouderen. Onderstaand vindt u al onze speciaal geschaafde oude eiken balken. Deze bestelt u direct online, voor de beste prijs, in diverse lengtematen.

Oude eiken balken met afgeschaafde kanten.

Met behulp van verschillende verouderingstechnieken bieden wij verouderd eikenhout aan in diverse 'verouderingsstijlen'. De eiken balken worden - in eigen beheer, door ervaren vakmannen - zorgvuldig op traditionele wijze verouderd. Bij de oude eiken balken met afgeschaafde kanten worden met de hand de harde (spint)kanten van de balk op alle vier de hoeken eraf geschaafd. Dit wordt gedaan zodat de eiken balk wat minder strak en wat natuurlijker (verouderd) en robuuster oogt. Met een oude eiken balk kiest u voor een prachtig object, dat een robuust karakter combineert met een authentiek accent. De kleur van deze geschaafde balken blijft naturel, oftewel onbehandeld. Bent u gek op de uitstraling van oud eikenhout? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze oude eiken planken

Beschikbaar in diverse lengtematen.

U bestelt deze prachtige verouderde eiken balken direct online in de lengte die u wilt. Tevens heeft u de keuze om de gewenste afwerking van de balk te bepalen. De uitgangspositie binnen de prijsberekening is 'standaard gezaagd', oftewel gezaagd met een kettingzaag waarbij er tevens een marge van ongeveer 10 cm wordt aangehouden (extra lengte). Ook kunnen onze vakmannen uw balk al mooi haaks, precies op maat, zagen. Zo kunt u direct aan de slag! Selecteer met een muisklik de optie 'haaks gezaagd' en de prijs wordt direct aangepast. 

En om ervoor te zorgen dat u 'al het balk voor uw geld krijgt' zijn wij heel transparant in de maximale lengte die u ook kunt bestellen voor hetzelfde bedrag. Oftewel een lange balk van eikenhout voor dezelfde prijs. Dit zijn standaard balklengtes die wij direct uit voorraad leveren. Ook deze optie kunt u met een muisklik selecteren. U vult bijvoorbeeld bij gewenste lengte '187' in, dan kunt u voor hetzelfde geld een balk van 200 cm bestellen. LET OP: deze zijn altijd standaard afgekort (met kettingzaag). 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »