HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Cumaru hardhout bestelt u - eenvoudig & voordelig - online bij HOUTvakman.nl, de online tuinhout specialist van Nederland! Cumaru is een Zuid-Amerikaanse hardhoutsoort met een duurzaamheidsklasse 1. Dat betekent dat dit buitenhout gemakkelijk 25 jaar meegaat. Cumaru hout heeft een mooie levendige uitstraling. Er bestaat een gelige en rode variant, waarbij de rode soort duurzamer en bestendiger is. Daarom vindt u dit (rode) type cumaru terug in ons assortiment. Vanwege het stabiele karakter en prachtige kleur is dit hardhout ideaal voor het maken van een prachtige vlonder of mooie begeveling! Bij HOUTvakman vindt u een uitgebreide collectie hardhout palen & balken, altijd de beste kwaliteit voor een voordelige prijs!

Cumaru (vlonder)planken bij HOUTvakman.nl!

Bij HOUTvakman.nl vindt u prachtig geschaafde cumaru hardhout planken, ideaal geschikt voor een bijzonder tuin- of buitenproject. Vanwege de stabiliteit en duurzaamheid (K60) van het cumaru tropisch hardhout zijn deze planken uitermate geschikt voor het maken van een terras of vlonder. Maar denk ook aan een mooie, opvallende schutting of begeveling waar u jarenlang plezier van heeft! Het hout heeft een mooie rode tint waar het lichtgele spint duidelijk tegen afsteekt. Het hout laat zich goed glad afwerken en is daardoor ook geschikt voor het maken van tuinmeubelen. Cumaru is zeer vochtbestendig en daardoor ook geschikt voor 'natte' constructies. Kortom, een super veelzijdige hardhoutsoort, extreem duurzaam en voordelig geprijsd bij HOUTvakman.nl!

Meer informatie over cumaru hardhout:

Cumaru is een relatief onbekende hardhoutsoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Het hout heeft een prachtig rode tint met mooie lijnen en vlamtekening. Bovendien is het een zeer stabiele, zeer sterke hardhoutsoort en heel duurzaam. Cumaru hardhout is dan ook een luxe hardhoutsoort, een echte eyecatcher in de tuin. Cumaru hardhout kan buiten voor diverse toepassingen gebruikt worden, zoals gevelbekleding, schuttingen, vlonders of terrassen. Cumaru hardhout bestaat in een gele of rode tint, die egaal vergrijst naar een mooie, zachte grijze tint. Het rode cumaru dat Houtvakman verkoopt is sterker en duurzamer dan de gele variant. Cumaru vervormt nauwelijks en neemt bijna geen vocht op. Hierdoor heeft het hout weinig last van 'aanslag' en heeft het hout nauwelijks onderhoud nodig. Cumaru is een extreem sterke en duurzame hardhoutsoort met een duurzaamheidsklasse 1 en een levensduur van 25 jaar of langer.

Andere hardhout soorten bij HOUTvakman.nl: Azobe, Angelim Vermelho, PadoukBankirai, Massarundaba, Garapa & Keruing

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »