HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Massaranduba hout bestelt u online bij HOUTvakman.nl: de Nr. 1 online hardhout specialist! Met een gerichte collectie massaranduba - een stijlvolle & topkwaliteit hardhout soort uit Brazilië met een mooie donkere roodbruine kleurtint - scherpe prijzen & een snelle levering kunt u bij ons snel aan de slag met massaranduba hout voor uw buitenproject. U vindt bij ons o.a. topkwaliteit geschaafde massaranduba planken & vlonderplanken, voor een prachtig & sfeervol terras. Altijd het juiste hardhout voor uw tuin project bij HOUTvakman.nl!

Massaranduba planken & vlonderplanken bij HOUTvakman.

Bij HOUTvakman.nl vindt u een gerichte collectie massaranduba hardhout, waarbij met name (geschaafde) planken & vlonderplanken de meest populaire producten zijn. Massaranduba is een extreem sterke & duurzame hardhoutsoort, met een mooie egale donkere 'roodbruine kleur', die relatief weinig werkt / vervormd: Ideale hardhouten planken & vlonderplanken dus voor uw buitenproject! Indien u kiest voor een hardhouten vlonderplank van massaranduba bent u verzekerd van een warm & stijlvol terras, waar u jarenlang onbezorgd van kan genieten! 

Meer informatie over Massaranduba hout.

Massaranduba is een fraaie, zeer sterke (D60) hardhoutsoort, vergelijkbaar - op het gebied van sterkte & duurzaamheid - met azobe en bankirai. Tot voor kort was het hout beter bekend als paardenvleeshout of bolletrie. Massaranduba hardhout is afkomstig uit Brazilië. Massaranduba is een hardhoutsoort die sterk in opkomst is, met name als alternatief voor bankirai. Het hardhout heeft een egale, donkere roodbruine kleur (donkerder dan bankirai). Massaranduba heeft een fijne, rechte draad en weinig 'imperfecties' zoals noesten en kwasten. Het hardhout is keihard en vervormt weinig. Opvallend is dat deze houtsoort (in tegenstelling tot veel andere hardhoutsoorten) weinig geur bij zich draagt. Het hout is zeer breed toepasbaar en wordt zoal gebruikt voor gevelwerk, steigers, vlonders en schuttingen. Massaranduba heeft een duurzaamheidsklasse 1 en een levensduur van 25 jaar of langer.

Andere hardhout soorten bij HOUTvakman.nl: Azobe, Angelim Vermelho, Padouk, Ipe, Cumaru, Bankirai & Keruing

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »