HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Hardhouten gevelbekleding - Rabatdelen van tropisch hardhout

Hardhouten gevelbekleding bij HOUTvakman.nl; Ideaal voor een sfeervolle, mooie, natuurlijke & duurzame gevel- & wandbekleding! Wij hebben een gerichte collectie samengesteld van hardhouten rabatdelen van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Tropisch hardhout is ideaal geschikt voor een mooie houten gevelbekleding. Hardhout is extreem duurzaam en onze hardhouten rabatdelen kunnen allemaal onbehandeld toegepast worden, waarbij er - na verloop van tijd - een prachtige grijze kleurtint ontstaat die zo populair is. Bij HOUTvakman.nl vindt u een diverse collectie hardhout rabat - zowel op het gebied van hardhout soorten als rabat profielen - waarbij u altijd een passende gevelbekleding vindt!

Een hardhouten gevelbekleding: Duurzaam & Stabiel!

Met een hardhout gevelbekleding kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid & sfeer! Tropisch hardhout staat bekend om haar extreme sterkte, stabiliteit bij buitengebruik, duurzaamheid en hoge mate van kwaliteit. Een hardhouten gevelbekleding is dan ook echt kwalitatieve keuze. De meeste hardhouten rabatdelen binnen onze collectie hardhout gevelbekleding betreffen duurzaamheidsklasse 1. Dit houdt in dat deze hardhout soorten een levensduur van 25 jaar of langer hebben, wel zo prettig. Belangrijk om hierbij toe te lichten is het feit dat de meeste tropisch hardhout soorten ook een hoge mate van stabiliteit hebben. Dit houdt in dat het hout relatief gezien weinig meer zal 'werken', lees: inkrimpen, uitzetten, scheuren. Een mooie & natuurlijke gevelbekleding, waar u lang van zult kunnen genieten! 

Gevel- en wandbekleding van tropisch hardhout, behandelen of niet?

Moet u uw hardhouten gevelbekleding - periodiek - behandelen met beits, lak, of olie? In de meeste gevallen (praktisch allemaal!) wordt dit niet gedaan. Onbehandeld hardhout is zeer geschikt voor buiten, zelfs voor rechtstreekse plaatsing in de grond. Hardhout is, vanwege zijn hardheid en hoge duurzaamheid, zeer schimmelbestendig en onderhoudsvrij. Het hout heeft een mooie, warme uitstraling, al zal elke houtsoort - zonder behandeling - in de loop der tijd vergrijzen. Dit vergrijzen doet verder niets af aan de kwaliteit van het hout. De meeste mensen vinden deze 'vergrijzing' heel mooi & sfeervol. Uiteraard is het wel mogelijk om de kleurtinten van het hardhout te behouden met speciale lakken & oliën. Het behandelen van uw hardhouten gevelbekleding kan dus wel, maar in de praktijk wordt er juist gekozen voor een natuurlijke onbehandelde gevel, juist bij hardhout! Ditzelfde geldt uiteraard ook hardhouten planken & hardhouten vlonderplanken

Een gerichte collectie rabatdelen, voor een prachtige gevel!

Voor een prachtige hardhouten gevelbekleding bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een zorgvuldig samengestelde collectie rabatdelen samengesteld, waarbij de kans groot is dat u slaagt! U heeft uiteraard de keuze uit diverse hardhoutsoorten - waaronder padouk & ipe - maar vooral ook diverse typen rabatdelen. Gaat u voor een bijzonder accent met een 'open' gevelbekleding - met hardhouten rhombus delen -, een modern tintje met de hardhouten Deense blokprofielen, of voor een gevelbekleding met een onzichtbare (blinde) bevestiging, zoals de B-fix hardhout profielen? Wat uw wensen ook zijn, bij HOUTvakman.nl slaagt u altijd in uw zoektocht naar een prachtige hardhouten gevel!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »