HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Hardhouten rabatdelen bij HOUTvakman.nl: Topkwaliteit rabat van tropisch hardhout, voor een oersterke, duurzame, mooie & sfeervolle gevelbekleding! Wanneer u op zoek bent naar een prachtige hardhouten gevelbekleding, bent u bij bij HOUTvakman.nl aan het juiste adres. Wij hebben met zorg een gericht collectie rabatdelen van hardhout samengesteld, met voor ieder wat wils. Naast hardhouten rabatdelen van diverse hardhoutsoorten - waaronder padouk & ipe - verkrijgbaar in verschillende afmetingen & lengtes bieden wij ook diverse rabatprofielen. Gaat u voor een mooie 'open' gevelbekleding met rhombus rabatdelen, de blinde (onzichtbare) bevestiging van het B-fix rabat, of een moderne & stijlvolle look met de bijzondere Deense blokprofiel rabatdelen? Wat uw wensen ook zijn, bij HOUTvakman.nl vindt u altijd een hardhout rabatdeel naar wens, voor de beste prijs & snel bezorgd!

Een gerichte collectie hardhouten rabatdelen.

Bij HOUTvakman.nl vindt u een gerichte collectie hardhouten rabatdelen, met diverse hardhoutsoorten, rabatdeel profielen & uiteraard ook verschillende afmetingen en lengtes. Allereerst willen wij graag direct duidelijk maken dat wij ook een ruime collectie hardhouten planken voeren - van padouk, ipe, massranduba, angelim vermelho & bankirai - die ook goed geschikt zijn voor een duurzame gevelbekleding.

Buiten de standaard hardhouten planken & schuttingplanken hebben wij bewust gekozen voor een gerichte collectie bijzondere rabatdelen, waarmee u echt een statement zult maken. Allereerst hebben wij gekozen voor topkwaliteit hardhoutsoorten - waaronder padouk & ipe - die beide een duurzaamheidsklasse 1 betreffen en bekend staan om (zelfs voor hardhout begrippen!) hun strekte & duurzaamheid. Vervolgens hebben wij gekozen voor bijzondere rabatdeel profielen waarmee u echt een bijzondere wand / gevel zult realiseren: het rhombus rabatdeel, het Deens rabatdeel (triple blokprofiel) en het B-fix classic rabatdeel (met blinde bevestiging). 

Rabat van tropisch hardhout: Mooi, duurzaam & sfeervol!

Kiest u voor hardhouten rabat delen, dan bent u verzekerd van een bijzondere gevel- / wandbekleding voor buiten. Tropisch hardhout is oersterk & extreem duurzaam, oftewel optimaal geschikt voor buitenplaatsing. Het bijzondere hierbij is dat dit de meeste hardhouten rabatdelen - onbehandeld - een duurzaamheidsklasse van 1 betreffen, vergelijkbaar met eikenhout. Echter waarbij eikenhout nogal werkt (inkrimpt / uitzet & scheurt), is dit bij hardhout veel minder het geval. Rabatdelen van tropisch hardhout zijn een stuk stabieler, ideaal voor een mooi & strak eindresultaat dus.

Daarnaast heeft u bij rabatdelen van hardhout de mogelijkheid om de mooie kleurtinten te behouden met speciale lakken & oliën. Zo staan hardhout rabatdelen van padouk bekend om - in de beginfase in ieder geval - die prachtige rode kleur. Kiest u voor een onbehandelde gevelbekleding met hardhouten rabatdelen, zullen deze naar verloop van tijd mooi verkleuren naar een grijszilvere kleurtint: Ideaal voor een natuurlijke & sfeervolle gevelbekleding van uw huis, bijgebouw, schuur, tuinhuis, overkapping, of bijzondere schutting. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »