HOUTvakman

Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Hardhouten rabatdelen bij HOUTvakman.nl: Topkwaliteit rabat van tropisch hardhout, voor een oersterke, duurzame, mooie & sfeervolle gevelbekleding! Wanneer u op zoek bent naar een prachtige hardhouten gevelbekleding, bent u bij bij HOUTvakman.nl aan het juiste adres. Wij hebben met zorg een gericht collectie rabatdelen van hardhout samengesteld, met voor ieder wat wils. Naast hardhouten rabatdelen van diverse hardhoutsoorten - waaronder padouk & ipe - verkrijgbaar in verschillende afmetingen & lengtes bieden wij ook diverse rabatprofielen. Gaat u voor een mooie 'open' gevelbekleding met rhombus rabatdelen, de blinde (onzichtbare) bevestiging van het B-fix rabat, of een moderne & stijlvolle look met de bijzondere Deense blokprofiel rabatdelen? Wat uw wensen ook zijn, bij HOUTvakman.nl vindt u altijd een hardhout rabatdeel naar wens, voor de beste prijs & snel bezorgd!

Een gerichte collectie hardhouten rabatdelen.

Bij HOUTvakman.nl vindt u een gerichte collectie hardhouten rabatdelen, met diverse hardhoutsoorten, rabatdeel profielen & uiteraard ook verschillende afmetingen en lengtes. Allereerst willen wij graag direct duidelijk maken dat wij ook een ruime collectie hardhouten planken voeren - van padouk, ipe, massranduba, angelim vermelho & bankirai - die ook goed geschikt zijn voor een duurzame gevelbekleding.

Buiten de standaard hardhouten planken & schuttingplanken hebben wij bewust gekozen voor een gerichte collectie bijzondere rabatdelen, waarmee u echt een statement zult maken. Allereerst hebben wij gekozen voor topkwaliteit hardhoutsoorten - waaronder padouk & ipe - die beide een duurzaamheidsklasse 1 betreffen en bekend staan om (zelfs voor hardhout begrippen!) hun strekte & duurzaamheid. Vervolgens hebben wij gekozen voor bijzondere rabatdeel profielen waarmee u echt een bijzondere wand / gevel zult realiseren: het rhombus rabatdeel, het Deens rabatdeel (triple blokprofiel) en het B-fix classic rabatdeel (met blinde bevestiging). 

Rabat van tropisch hardhout: Mooi, duurzaam & sfeervol!

Kiest u voor hardhouten rabat delen, dan bent u verzekerd van een bijzondere gevel- / wandbekleding voor buiten. Tropisch hardhout is oersterk & extreem duurzaam, oftewel optimaal geschikt voor buitenplaatsing. Het bijzondere hierbij is dat dit de meeste hardhouten rabatdelen - onbehandeld - een duurzaamheidsklasse van 1 betreffen, vergelijkbaar met eikenhout. Echter waarbij eikenhout nogal werkt (inkrimpt / uitzet & scheurt), is dit bij hardhout veel minder het geval. Rabatdelen van tropisch hardhout zijn een stuk stabieler, ideaal voor een mooi & strak eindresultaat dus.

Daarnaast heeft u bij rabatdelen van hardhout de mogelijkheid om de mooie kleurtinten te behouden met speciale lakken & oliën. Zo staan hardhout rabatdelen van padouk bekend om - in de beginfase in ieder geval - die prachtige rode kleur. Kiest u voor een onbehandelde gevelbekleding met hardhouten rabatdelen, zullen deze naar verloop van tijd mooi verkleuren naar een grijszilvere kleurtint: Ideaal voor een natuurlijke & sfeervolle gevelbekleding van uw huis, bijgebouw, schuur, tuinhuis, overkapping, of bijzondere schutting. 

© Copyright 2021 HOUTvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »