HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Hardhout vellingdelen, ook wel tand & groef planken genoemd, zijn speciaal vormgegeven planken met een stevige 'in-elkaar-plaatsing'. Deze hardhout planken hebben een tand en groef, ofwel zijn 'geschaafd en geploegd' met een vellingkantje. Deze hardhout rabat delen zijn machinaal geschaafd en daardoor recht, maatvast en relatief glad. Door de in-elkaar plaatsing zijn deze vellingdelen uitermate geschikt als wand- en gevelbekleding, maar ook als vloerbeschot of dakbeschot. Onze padouk vellingdelen worden veel gebruikt voor prachtige begevelingen, maar bijvoorbeeld ook voor tuinafscheidingen.Onze hardhout vellingdelen zijn zeer duurzaam met een lange levensduur. Daarnaast bieden zij een prachtige, natuurlijke uitstraling.

Wij hebben vellingdelen die alleen aan de lange kant zijn geploegd, maar ook die rondom zijn voorzien van tand en groef. Deze speciaal vormgegeven planken worden ook wel planchettes of gevelparket genoemd. U kunt dit rabat eventueel blind monteren, maar wel eerst voorboren om splijting te voorkomen, en werk van boven naar beneden.Deze vellingdelen zijn zowel horizontaal als verticaal toepasbaar. Bij HOUTvakman vindt u verschillende vellingdelen van diverse houtsoorten, altijd goede kwaliteit voor de laagste prijs!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »