HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Hardhouten tand en groef planken; Oersterk, stabiel & duurzaam, ideaal voor een natuurlijke wandbekleding! Kiest u voor onze prachtige rode padouk vellingdelen of voor de stevige azobe damwanden? U bent altijd verzekerd van topkwaliteit tropisch hardhout met een lange levensduur en een hoge duurzaamheid. Boeidelen van azobe hardhout bestelt u voordelig online bij HOUTvakman.nl, de tropisch hardhout specialist. Wanneer u op zoek bent naar een sterke, duurzame en natuurlijke beschoeiing, dan zijn hardhouten damwanden zeker geschikt. Met name in het geval van een beschoeiing of een tuinverhoging rondom het water, adviseren wij damwand delen van tropisch hardhout. Onze hardhouten damwand / boeidelen worden verticaal geplaatst en hebben een 'gronddichte' mes / tong en groef verbinding.

Behalve damwanden verkopen wij ook vellingdelen met tand/mes en groef. Hiermee maakt u binnen een handomdraai een prachtige buitenvloer, begeveling of tuinafscheiding. Bij HOUTvakman verkopen wij padouk plachetten met een tand en groef verbinding aan de lange kanten of helemaal rondom.  Deze vierzijdige tand en groef rabatdelen worden ook wel planchettes en gevelparket genoemd. Onze padouk rabatdelen zijn ideaal om een prachtige, luxueuze begeveling of tuinafscheiding te bouwen. Verder zijn deze planken eventueel blind te monteren. Bij HOUTvakman bent u aan het goede adres voor tropisch hardhout tand en groef planken, van de hoogste kwaliteit met een hoge duurzaamheid!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »