HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Siberisch Lariks gevelbekleding - rabatdelen - dakbeschot - vloerbeschot - kd 18-20%

Siberisch lariks gevelbekleding en dakbeschot bij HOUTvakman.nl; Ideaal voor een sfeervolle, mooie, natuurlijke & duurzame dak & gevelbekleding! Naar welk type rabat van Siberisch larikshout u ook zoekt, bij ons bestelt u eenvoudig online & voor de beste prijs! Hier vindt u een uniek assortiment aan lariks profielhout - voor een prachtige gevelbekleding - zoals lariks vellingdelen,  lariks Deense rabat (triple blokprofielen), Lariks rhombus delen, Lariks halfhouts rabat, lariks channelsiding delen en lariks B-fix rabatdelen. Daarnaast worden onze lariks sponningdelen (2-zijdig) met name gebruikt als dakbeschot. Allemaal 4-zijdig geschaafd voor maatvaste, vlakke & gladde rabatdelen: gebruiksvriendelijk & sfeervol! Alles is gemaakt van topkwaliteit Siberisch lariks (kd 18-20%) en direct online verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Prachtig onbehandeld tuinhout, voor een sfeervolle gevelbekleding & dakbeshot!

Gevelbekleding met Siberisch lariks: Sfeervol & Duurzaam!

Met een gevelbebekleding van Siberisch lariks kiest u voor (onbehandeld)hout van topkwaliteit & met een mooie natuurlijke uitstraling. Ons Siberisch lariks kan onbehandeld buiten worden gebruikt. U kunt er ook voor kiezen de rabatdelen te behandelen met een lak, beits of olie voor een nog langere duurzaamheid. Het Siberisch lariks heeft een duurzaamheidsklasse 3, dat betekent dat ons Siberisch lariks buiten een levensduur heeft van ongeveer 15 jaar. Wij raden wel aan het lariks niet direct in contact met de grond te plaatsen. Met ons Siberisch lariks bent u verzekerd van een mooie & natuurlijke gevelbekleding, waar u lang van zult kunnen genieten!

Bekijk hier onze volledige collectie lariks rabatdelen >>, of weet u al precies naar welk type rabatdeel u zoekt? Wij bieden een ruime collectie rabatdeel types, waaronder de 'klassieke' rabatdelen, zoals bijv. het lariks halfhouts rabat, lariks vellingdelen en de lariks channelsiding delen. Maar voor een sfeervolle gevelbekleding van Siberisch lariks met een 'modern tintje' bent u bij ons ook aan het juiste adres, bekijk zeker ook onze lariks rhombus delen, lariks dubbele rhombus rabatdelen en het lariks Deens rabat. Bent u gericht op zoek naar een sfeervolle gevelbekleding met een 'onzichtbare bevestiging', bekijk dan zeker even onze lariks B-fix rabatdelen, deze zijn - zeker in de mix - ideaal geschikt voor een bijzondere luxe gevel & voor een snelle & gemakkelijke bevestiging. Naar wat voor soort rabatdelen u ook op zoek bent, bij HOUTvakman.nl slaagt u altijd!

Lariks 2-zijdige sponningdelen, ideaal als dakbeschot!

Bent u bezig met een sfeervolle terrasoverkapping, of een luxe kapschuur van Siberisch lariks, dan is de kans groot dat u deze compleet van lariks wenst te vervaardigen. In het geval u zoekt naar een kwalitatief dakbeschot van lariks, kunt u kiezen voor lariks vellingdelen & lariks sponningdelen (2-zijdig). Wat uw wensen ook zijn, altijd een passend product van Siberisch lariks - die past bij uw specifieke behoefte - voor de beste prijs bij HOUTvakman!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »