HOUTvakman

Filters
 • Hout behandeling
 • Hout bewerking
 • Hoogte (kopmaat)
 • Breedte (kopmaat)

Een Siberisch lariks Deens rabat triple blokprofiel direct online bij HOUTvakman.nl! De Deense blokprofiel rabatdelen van hoogwaardig Siberisch larikshout bestelt u bij ons eenvoudig online, voor een scherpe (online) prijs en met een snelle levertijd, wel zo prettig! Deens rabat van lariks hout - ook wel triple blokprofiel & triple rhombus rabatdeel genoemd - is een speciaal bewerkte lariks plank geschikt voor wand & gevelbekleding (buitenshuis). Het larikshouten Deens rabat combineert de mooie natuurlijke uitstraling van onbehandeld Siberisch larikshout - met de mooie lichte kleur & vlamstructuur - met een strak ogend lijnenspel: Ideaal geschikt voor een sfeervolle lariks gevelbekleding met een modern tintje!

  • Siberisch lariks Deens rabat - blokprofiel 21x143 mm (kd 18-20%)

   Siberisch lariks Deens rabat - blokprofiel 21x143mm (werkend: 125 mm) Hoge kwaliteit geschaafd en kunstmatig gedroogd (18-20%) larikshout bij HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €22,38
   200, 360, 400, 450, 480 en 540 cm

Deense rabatdelen van larikshout, sfeer- & stijlvol! 

Deense rabatdelen zijn tegenwoordig een van de meest populaire lariks rabatdelen en dat is natuurlijk niet voor niets het geval! Deens rabat is ideaal geschikt voor mensen die de natuurlijke uitstraling van onbehandeld hout willen combineren met een strak lijnenspel, voor een sfeervol & stijlvol eindresultaat! Het lariks Deense blokprofiel is een bijzonder rabatdeel waarbij er sprake is van een kleine overlap tussen de delen, die zorgt voor een stevige en dichte wand - gevelbekleding. Hierbij lijkt één lariks rabatdeel optisch op "drie blokken", vandaar dat dit profiel ook wel een "larikshout triple blokkenprofiel" genoemd wordt.

Het Deense rabatprofiel van Siberisch lariks is vierzijdig machinaal geschaafd en dus vlak en 'relatief glad'. Omdat deze lariks rabatdelen in / over elkaar vallen, dient men rekening te houden met een "werkende breedte". Een Deens rabatdeel kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Deense rabat blokprofielen worden veelvuldig toegepast als wand- en gevelbekleding voor garages, carporten, tuinhuisjes, dakkapellen en schuren, maar ook steeds vaker voor schuttingen. Met onze lariks blokprofielen bent u verzekerd van een prachtige, opvallende gevel of tuinafscheiding!

© Copyright 2021 HOUTvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »