HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Siberisch lariks halfhouts (HH) rabat bestelt u eenvoudig & veilig online bij HOUTvakman.nl, voor een scherpe prijs uiteraard! Halfhoutse rabatdelen, ook wel HH rabatprofiel genoemd, van larikshout zorgen voor een natuurlijke lariks gevelbekleding met een traditionele look: Sfeervol & stijlvol! In uw zoektocht naar een mooi rabatdeel - voor een bijzondere gevel van onbehandeld larikshout - is het halfhoutse rabatdeel zeker het overwegen waard. Wat uw wensen ook zijn, altijd het juiste rabatdeel van topkwaliteit Siberisch lariks bij HOUTvakman.nl: Hoogwaardig lariks hout, zorgvuldig geschaafd & bewerkt, snel in huis & voor een scherpe prijs!

Halfhoutse rabatdelen van larikshout (kd 18-20%) bij HOUTvakman!

Halfhoutse rabatdelen van larikshout zijn speciaal geschaafde lariks planken (in profiel geschaafd), die geschikt zijn voor horizontale plaatsing & met een zeer goede afwatering. Het halfhouts rabat is een plank met een uitsparing aan de onderkant en bovenaan loopt deze subtiel af in een 'dikte.' Op deze manier kunnen de halfhoutse rabatdelen snel en zonder moeite stevig over elkaar gemonteerd worden. Halfhouts rabat lijkt erg op sponningdelen, ook wel dubbel lip profielen, echter worden de halfhoutse rabatdelen niet strak tegen elkaar aan geplaatst. Ook zijn er veel raakvlakken met lariks channelsiding rabatdelen, waarbij het grote verschil is dat de halfhoutse rabatdelen niet in elkaar geplaatst kunnen worden (geen T&G). Houd er rekening mee dat - omdat deze rabat delen over elkaar vallen - men rekening dient te houden met een 'werkende breedte.'

Naast een goede bevestiging en een mooi effect, zorgen deze HH rabatdelen van larikshout ook voor een optimale afwatering. Onze lariks halfhouts rabatdelen zijn gemaakt van kunstmatig gedroogd Siberisch lariks (kd 18-20%). De rabatdelen zijn vierzijdig machinaal geschaafd en daardoor recht, maatvast en relatief glad. De lariks rabatdelen halfhouts kunnen onbehandeld buiten worden gebruikt, voor een mooie & natuurlijke uitstraling. Ideaal voor een sfeervol tuinhuisje, luxe overkapping en/of een stijlvolle schutting van larikshout! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »