HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Siberisch lariks rhombus rabat delen bestelt u eenvoudig & voordelig online bij HOUTvakman.nl, de tuinhout specialist! Rhombus delen, ook wel eens 'trapezium delen' genoemd, van larikshout zijn met name populair als lariks gevelbekleding, waarbij de natuurlijke look van hout wordt gecombineerd met een modern lijnenspel, voor een bijzonder stijlvol eindresultaat! Houdt er rekening mee dat u met lariks rhombus delen een 'open gevelbekleding' creërt. Met een gerichte collectie rhombus delen van hoogwaardig Siberisch larikshout (kd 18-20%), in diverse lengtematen, is de kans groot dat u bij ons slaagt!

Rhombus delen van Siberisch larikshout voordelig online! 

Rhombus delen van Siberisch larikshout bestelt u eenvoudig online bij HOUTvakman.nl. Allereerst een korte toelichting over het 'rhombus deel'. Lariks rhombusdelen zijn lariks planken die - vanuit de dwarsdoorsnede - de vorm van een trapezium hebben gekregen. Het rhombus deel heeft twee korte schuine zijkanten, waardoor een ruitvormige rabatdeel ontstaat. Hierdoor zijn de rhombus delen van larikshout ideaal voor een maken van een "open gevelbekleding". Dit houdt in dat de lariks rabatdelen met (een kleine) tussenruimte van elkaar gemonteerd worden op (zwarte) onderlatten en bouwfolie. Deze open gevelbekleding zorgt voor een optimale ventilatie, maar ook voor een bijzondere, opvallende en stijlvolle uitstraling van uw gevel. TIP: Indien u dezelfde look wilt, maar dan als "dichte gevelbekleding", moet u eens een kijkje nemen bij onze dubbele rhombus rabatprofielen van larikshout.

Onze
rhombus profielen van kunstmatig gedroogde Siberisch lariks (kd 18-20%) zijn machinaal geschaafd en daardoor recht, maatvast en relatief glad. De rhombus delen worden veelal horizontaal geplaatst, maar ook verticale plaatsing is mogelijk. Ook kunnen rhombus profielen met verschillende breedtes met elkaar gecombineerd worden, voor een 'wildpatroon' met een speels en minder strak effect. Deze lariks rhombusdelen creëren een prachtige aanblik, waarbij het natuurlijke larikshout prachtig gecombineerd wordt met een modern ogend lijnenspel, ideaal voor gevel- en wandbekleding (buiten), maar ook geschikt voor luxe schuttingen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »