HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Bestel uw Siberisch lariks vellingdelen eenvoudig, voordelig en veilig online bij HOUTvakman.nl! Lariks vellingdelen zijn bewerkte, geschaafde lariks planken van topkwaliteit Siberisch lariks met een stevige stevige 'in-elkaar-plaatsing'. Deze planken worden 'Geschaafd' en Geploegd', dat wil zeggen dat de ene kant van het lariks vellingdeel wordt uitgerust met een veer /mes / tong / tand en de andere kant met een groef. Hierdoor vallen de vellingdelen stevig in elkaar. Daarnaast is een vellingdeel een tong & groef plank met een 'vellingkantje', oftewel een klein schuin afgekort randje, waardoor het onderscheid tussen twee lariks rabatdelen met een klein groefje extra benadrukt wordt. Vellingdelen van Siberisch larikshout koopt u voordelig online bij HOUTvakman.nl, de (online) specialist in Siberisch lariks!


Een vellingdeel van Siberisch larikshout bij HOUTvakman.nl.

Met een gerichte collectie vellingdelen van Siberisch larikshout is de kans groot dat u bij ons slaagt. Of u nu op zoek bent naar een sfeervolle schutting, een sfeervol dakbeschot voor een lariks overkapping, gevelbekleding van een lariks kapschuur, of een stevige tuindeur / poort, vellingdelen van lariks zijn een prachtige optie! Houd er wel rekening mee dat er sprake is van een 'werkelijke' breedte van het vellingdeel en een iets kleinere 'werkende' breedte.

Onze lariks vellingdelen zijn machinaal geschaafd en daardoor recht, maatvast en relatief glad. Vellingdelen van larikshout zijn uitermate geschikt als wand- en gevelbekleding (buitenshuis). Een vellingdeel wordt ook wel eens een visbekdeel of een puntschroot genoemd. Deze tong en groef planken
gebruikt. Met onze vellingdelen van Siberisch lariks kunt u eenvoudig een duurzame en mooie begeveling, schutting, tuinhuis en/of overkapping bouwen! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »