HOUTvakman

VOOR ALLE EIKEN(TAFEL) BLADEN OP MAAT GELDT: VOOR DINSDAG 1 DECEMBER BESTELD, DAN ONTVANGT U DE BESTELLING BINNEN DE STANDAARD LEVERTIJD ZOALS VERMELD OP DE PRODUCTPAGINA. BESTELLINGEN VANAF 1 DECEMBER WORDEN VANAF 18 JANUARI WEER UITGELEVERD.
Filters
  • Hout behandeling
  • Hout bewerking
  • Hoogte (kopmaat)
  • Breedte (kopmaat)

Hier vindt u al onze planken van Siberisch lariks, zowel geschaafd als fijnbezaagd, evenals onze lariks vlonderplanken en tong en groef (T&G) planken. Altijd een geschikte lariks plank (voor buiten) bij HOUTvakman.nl. Al onze Siberisch lariks planken betreffen kunstmatig (terug)gedroogd (kd) lariks hout, met een vochtpercentage van 18-20%. Onze lariks planken, fijnbezaagd of geschaafd, zijn geschikt om onbehandeld buiten te gebruiken. Maar u kunt er ook voor kiezen om de planken te behandelen met een verf, beits of olie, waardoor het hout een nog langere levensduur krijgt. Met onze lariks planken kiest u voor mooi onbehandeld tuinhout van topkwaliteit Siberisch larikshout. Altijd een passende plank van lariks - voor uw buitenproject - bij HOUTvakman.nl! 

© Copyright 2020 HOUTvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »