HOUTvakman; De online hout specialist!

  • Topkwaliteit hout & zagen in eigen beheer
  • De beste (online) prijs
  • Eikenhout specialist

MDF plaat met lakdraagfolie 16 mm 305x122 cm - MDF board met witte grundierfolie schilderklaar

€51,97

... updating the shopping cart ...
Levertijd: 3 - 5 werkdagen

De MDF plaat 16 mm met lakdraagfolie 2-zijdig 305x122 cm - witte grundierfolie schilderklaar bestelt u eenvoudig online, per stuk, voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl. Deze MDF plaat (board) is geschikt voor gebruik in droge omstandigheden en wordt voornamelijk gebruikt voor interieurtoepassingen (binnenshuis) zoals wandbekleding en de vervaardiging van meubels. Deze MDF plaat is aan beide zijden voorzien van een witte grundierfolie. Deze folie zorgt ervoor dat de MDF optimaal (mooi gelijkmatig en glad) geschilderd kan worden en overkomt overmatige verfabsorptie van onbehandeld MDF. 

De omstandigheden van toepassing betreffen serviceklasse 1, oftewel binnenshuis met beperkte wisselingen in temperatuur en (lucht)vochtigheid. LET OP: Elk direct contact met water dient vermeden te worden en in het geval van wisselende vochtomstandigheden zal de plaat uitzetten al dan niet krimpen. Gebruikt u de onbehandelde MDF platen niet direct? Zorg er dan voor dat u deze bij voorkeur vlak opslaat en dit altijd doet in een stabiele binnenomgeving. Ook adviseren wij geen direct grondcontact. 

© Copyright 2019 HOUTvakman; De online hout specialist! - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »