HOUTvakman; De online hout specialist!

HOUD VANAF 22 JULI T/M 9 AUGUSTUS REKENING MET EEN LANGERE LEVERTIJD / REACTIE SNELHEID DOOR EEN BEPERKTE BEZETTING IVM DE ZOMERVAKANTIE. VANAF 9 AUGUSTUS WORDT UW ORDER / AANVRAAG WEER OPGEPAKT.
  • Topkwaliteit hout & zagen in eigen beheer
  • De beste (online) prijs
  • Eikenhout specialist

Okoume multiplex plaat gegrond WBP 10 mm 250x122 cm - Quickplex multiplex 2-zijdig gegrond wit 100 mU

€78,55

... updating the shopping cart ...
Levertijd: 3 - 5 werkdagen

De Quickplex Okoume multiplex plaat gegrond 10 mm 250x122 cm bestelt u direct online bij HOUTvakman.nl, per stuk, voor de beste online prijs! Deze multiplex plaat is aan twee zijden voorzien van een witte grondverflaag met een laagdikte van ong. 100 mU. Deze wordt in 2 lagen aangebracht en tussentijds licht geschuurd. De quickplex Okoume multiplex plaat is watervast verlijmd en geschikt voor buitentoepassingen. Met een glad oppervlakte en nauwelijks tot geen versplintering is deze plaat optimaal (goed en snel) te verwerken. Zorg hierbij wel voor het afdichten (correct afwerken) van de randen, bij voorkeur met een randsealer. De platen dienen tevens goed geventileerd aangebracht te worden, voorzien van voldoende dilatatievoegen. 

© Copyright 2019 HOUTvakman; De online hout specialist! - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »