HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Verstelbare terrasdragers bestelt u eenvoudig bij HOUTvakman.nl, alles in huis voor een prachtig houten vlonder / terras! Met een terrasdrager - ook wel terrasvoet, terrassteun, vlonderdrager, vlondersteun & vlondervoet genoemd - realiseert u een stevige & rechte fundering voor uw houten terras. Onze kunststof terrasdragers zijn eenvoudig verstelbaar, zodat u kleine oneffenheden in een onvlakke fundering eenvoudig op kunt vangen. Daarnaast zorgen onze terrasdragers voor een optimale afwatering en ventilatie, beide van grote invloed op een mooi & duurzaam houten vlonder. Vlonderplanken, onderbalken, puntpalen, pikketpaaltjes, vlonderschroeven & terrasdragers: Alles voor een prachtig terras van hout bij HOUTvakman.nl!

  • Verstelbare terrasdrager 30-60 mm hoog

   Verstelbare balkendragers 30-60 mm voor het bouwen van een terras of vlonder. Snel ene gemakkelijk! Alles voor uw tuinhout vindt u bij HOUTvakman.nl!

   €4,45
  • Verstelbare terrasdrager 60-140 mm hoog

   Verstelbare balkendragers 60-140 mm voor het bouwen van een terras of vlonder. Snel ene gemakkelijk! Alles voor uw tuinhout vindt u bij HOUTvakman.nl!

   €7,00

Verstelbare terrasdragers, voor een duurzaam houten terras!

Onze verstelbare terrasdragers - verkrijgbaar in diverse varianten m.b.t. de hoogte - zijn geschikt voor het maken van een fundering voor een houten terras / vlonder. Deze vlonder hoogteverstellers betreffen hoogwaardig kunststof / plastic en zijn geschikt voor plaatsing op een harde ondergrond. Onze terrasdragers worden met name op een ondergrond van beton(tegels). Vervolgens worden de onderbalken / onderlatten op de dragers gelegd. Op deze manier realiseert u een "zwevend terras", waarmee u de vlonder voorziet van zowel een juiste afwatering als een goede luchtcirculatie (ventilatie), wel zo prettig! 

Onze terrasdragers kunnen met slagpluggen worden vastgezet op de ondergrond en zijn geschikt voor (onder)balken met diverse (kop)maten. Let hierbij wel op de maximale belastbaarheid, deze vindt u duidelijk terug bij de specificaties van onze terrasdragers (op de product detailpagina van de betreffende terrasvoet). Voor een goede stabiele vlonder raden wij aan een hartmaat van 40 cm tussen de vlonderbalken aan te houden, en een verstelbare terrassteun om de 50 cm balk te plaatsen. De vlonderdrager kan eenvoudig in hoogte versteld worden, door aan de vleugels te draaien. Dit kan ook nog na plaatsing. De palen kunnen vervolgens met een schroef (aan 1 zijde) aan de terrasdrager vastgezet worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »