HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Anti-worteldoek & dampdoorlatende folie bestelt u natuurlijk ook gewoon (mee) bij HOUTvakman.nl, de online tuinhout specialist! Gaat u aan de slag met een houten vlonder / terras, bestel dan zeker ook ons hoogwaardige anti-wordeldoek (gronddoek) mee. Deze geweven doek van polypropyleen laat water door, maar houdt onkruid tegen, wel zo prettig! Ook is een worteldoek handig voor de het beperken van de doorkijk van een tuinschutting. En speciaal voor gesloten gevelbekleding & dakbeschot vindt u bij ons dampdoorlatende folie. Deze damp-open-folie houd regenwater van buiten tegen, maar laat vochtige lucht door. LET OP: voor een open gevelbekleding, bijv. met rhombus delen, adviseren wij een zwarte UV werende dampdoorlatende folie. 

  • Anti-worteldoek

   Anti-worteldoek speciaal voor vlonder, terrassen en buitenvloeren. Waterdoorlatend. Alle benodigdheden voor uw tuinhout vindt u bij HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €46,95
   100 m - diverse breedtematen
  • Dampdoorlatende folie 1,5x50 meter

   Dampdoorlatende folie 120gr/m² - 1,5x50 meter voor gevelbekleding. Alle benodigdheden voor uw tuinhout vindt u bij HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €164,15
   1,5x50m
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »