HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Ook een kwalitatieve beits, voor uw (tuin)hout, bestelt u direct online - voor de beste prijs - bij HOUTvakman.nl. Met een gerichte tuinhout beits vindt u bij ons altijd de juiste houtbeits voor uw buitenhout. Of u nu op zoek bent naar een goede douglas beits, om die mooie kleur van douglashout te behouden / te herstellen, of een kwalitatieve zwarte beits om uw zwarte tuinhout mooi bij te werken, bij HOUTvakman.nl slaagt u altijd. Ook vindt u bij ons een kwalitatieve steigerhout beits - zowel een whitewash beits als een greywash beits - ideaal voor het behandelen & bijwerken van uw steigerhouten meubels. Altijd de juiste tuinbeits bij HOUTvakman.nl, de online tuinhout specialist! 

  • Zwarte beits voor buiten - 750 ml

   Nordic zwarte impregnerende beits met anti-schimmelbestanddelen voor zwart geïmpregneerd tuinhout. Zwart geïmpregneerd hout koopt u bij HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €34,75
   0,75 L
  • Zwarte beits voor buiten - 1 L

   Zwarte impregnerende beits met anti-schimmelbestanddelen voor zwart geïmpregneerd tuinhout. Zwart geïmpregneerd hout koopt u bij HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €42,45
   1 L
  • Steigerhoutbeits - 0,75 L - voor buiten

   Speciale steigerhoutbeits voor het beitsen van steigerhout in de kleur whitewash of greywash, speciaal voor buiten. Wit of grijs steigerhout bij HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €20,95
   whitewash of greywash (0,75 L)
  • Zwarte teer voor hout

   Zwarte teer / hout teer voor een waterdichte bescherming van al uw tuinhout. Alles voor uw tuinhout vindt u bij HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €16,95
   0,75 L & 2,5 L
  • Douglas beits - voor buiten

   Speciale douglasbeits voor kleurherstel en bescherming van al uw lariks en douglas tuinhout. Alles voor uw tuinhout, makkelijk en snel bij HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €23,95
   0,75 & 2,5 L
  • Impregneermiddel bruin - transparant

   Impregneer middel bruin (transparant) voor het impregneren van al uw tuinhout, zoals blokhutten, tuinhuisjes, schuttingen en tuinmeubelen; bij HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €17,95
   0,75 & 2,5 L
  • Impregneermiddel groen - transparant

   Impregneer middel groen (transparant) voor het impregneren van al uw tuinhout, zoals blokhutten, tuinhuisjes, schuttingen en tuinmeubelen; bij HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €17,95
   0,75 & 2,5 L
  • Impregneermiddel honing geel - transparant

   Impregneer middel honing geel (transparant) voor het impregneren van al uw tuinhout, zoals blokhutten, tuinhuisjes, schuttingen en tuinmeubelen; HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €17,95
   0,75 & 2,5 L
  • Impregneermiddel red class wood - transparant

   Impregneer middel red class wood (transparant) voor het impregneren van al uw tuinhout, zoals blokhutten, tuinhuisjes, schuttingen en tuinmeubelen; HOUTvakman!

   Vanaf: €17,95
   0,75 & 2,5 L
  • Impregneermiddel zilvergrijs - transparant

   Impregneer middel zilvergrijs (transparant) voor het impregneren van al uw tuinhout, zoals blokhutten, tuinhuisjes, schuttingen en tuinmeubelen; HOUTvakman!

   Vanaf: €17,95
   0,75 & 2,5 L
  • Impregneermiddel zwart - transparant

   Impregneer middel zwart (transparant) voor het impregneren van al uw tuinhout, zoals blokhutten, tuinhuisjes, schuttingen en tuinmeubelen; HOUTvakman!

   Vanaf: €17,95
   0,75 & 2,5 L
  • Impregneermiddel kleurloos - transparant

   Impregneer middel kleurloos (transparant) voor het impregneren van al uw tuinhout, zoals blokhutten, tuinhuisjes, schuttingen en tuinmeubelen; HOUTvakman!

   Vanaf: €17,95
   0,75 & 2,5 L
  • Ontweringswater - 500 ml

   Ontweringswater voor het ontgrijzen van hout en het verwijderen van (oxide)vlekken. Alles voor uw houtklus vindt u bij HOUTvakman.nl!

   €5,99
  • Kopse kanten sealer - 750 ml - wit

   Kopse kanten sealer van het merk Griffon (Bison) voor het afdichten en beschermen van kopse- en (zaag)kanten tegen vocht. Alles voor uw tuinhout: HOUTvakman.nl!

   Vanaf: €36,60
   0,75 L
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »