HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

RVS vlonderschroeven van gehard roestvrij staal (410) van HOUTvakman zijn voorzien van een met grove spoed en deeldraad. De meest gekozen maat voor vlonderplanken van 20 tot 28 mm dik is onze RVS vlonderplankschroef van 5x50 mm. Onze RVS terras schroeven hebben een speciale snijpunt en speciaal grove vierkantdraad, waardoor de schroef zich razendsnel in het hout boort. Deze speciale 'vierkante draad' is veel dikker dan gewoon 'rond draad' en daarom ook vele malen sterker. Hierdoor kunnen deze speciale terrasschroeven bijna niet breken. Omdat onze vlonderschroeven zelfborend zijn, dankzij een scherpe zelfborende snijpunt, gaat het monteren van uw terras of vlonder razendsnel. Dankzij de speciale punt zal het hout bijna nooit splijten! Ook zijn onze speciale terrasschroeven voorzien van een kleine lenskop van slechts 7,5 mm, waardoor deze bijna niet te zien is in een voltooide houtconstructie. De kleine kop past zelfs binnen de gleuf van een houten tuintegel / vlondertegel. Ideaal dus voor het netjes afwerken van uw steiger, terras of vlonder! En omdat onze vlonderschroeven van speciaal gehard RVS (Roest Vast Staal) zijn gemaakt, zijn ze ook geschikt voor eikenhout en hardhout. Dit zijn natuurlijk de meest gebruikte houtsoorten voor een terras of vlonder, omdat deze houtsoorten zeer vochtbestendig moeten zijn. 
De vlonderschroeven van HOUTvakman hebben een hoge uittrekwaarde en zijn dankzij het geharde RVS zeer sterk en duurzaam, oftewel, ideaal geschikt voor het bouwen van een mooi en veilig terras of vlonder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »