HOUTvakman

Onze kleine schroeven RVS zijn met name zeer geschikt voor het monteren van dunne latjes, scharnieren en deurbeslag. Deze schroef is geschikt voor het monteren van metaal op hout. Het geharde RVS (roestvast staal) is veel sterker dan gewoon RVS en bovendien ook magnetisch, dus erg handig in het gebruik met speciale magnetische bitjes! En natuurlijk roesten de schroeven niet! De korte schroeven hebben een diameter van 4 mm en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. LET OP: Gebruik altijd de juiste maat bit zodat de schroef met optimale kracht wordt ingedraaid en de bit niet slipt!

Onze korte - kleine schroeven zijn zeer geschikt als achterwandschroeven, maar natuurlijk ook als universele schroeven voor algemene bevestigingen. De schroeven zijn zeer sterk met een hoge uittrekwaarde, wat betekent dat ze niet zomaar losgetrokken kunnen worden. Omdat de schroeven voorzien zijn van een zelfborende snijpunt en speciaal schroefdraad met zaagtanden, boort de schroef zich met alle gemak in zelfs het hardste hout. Voorboren is niet nodig en omdat de draad zo scherp is zal het hout bij juist gebruik nooit splijten! Onze korte schroeven zijn over de gehele lengte voorzien van smal schroefdraad (fijne spoed), in tegenstelling tot onze universele RVS schroeven met een grove draad. Verder hebben deze schroeven een platte kop waardoor ze mooi verzinken in het hout. Onze RVS schroeven van speciaal gehard roestvrijstaal zijn geschikt voor alle houtsoorten, en zijn dus geschikt als hardhoutschroef, buitenschroef of tuinschroef voor eiken, douglas, steigerhout, thermowood, etc... Kortom, deze zelfborende RVS schroef (Tx) met platverzonken kop is de ideale houtbouwschroef om altijd in huis te hebben en geschikt voor elke houtbouwklus!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »