HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Onze tellerkopschroeven geel verzinkt zijn verkrijgbaar in een diameter van 6 mm en 8 mm. Wij bieden verschillende maten aan vanaf 6x60 mm tot aan 8x260 mm. De lange schroeven zijn dankzij hun brede kop ook geschikt voor het bevestigingen van plaatmateriaal of isolatiemateriaal op een houten ondergrond. De schroeven worden geleverd in doosjes van 50 stuks. Tellerkopschroeven zijn herkenbaar aan hun grote discus kop (torx 40). Voor een sterke houtconstructie met zware planken en balken, gebruikt u het beste tellerkopschroeven. Hoewel vroeger voor zware houtconstructies vaak houtdraadbouten gebruikt werden, worden tegenwoordig steeds vaker deze stevige tellerkopschroeven gebruikt. Een tellerkopschroef is namelijk net zo sterk als een houtdraadbout, maar veel gemakkelijker in het gebruik vanwege zijn torx kop, scherpe zelfborende boorpunt en speciale schroefdraad. Ideaal voor elke (zware) houtconstructie!

De geel verzinkte tellerkopschroeven, ook wel schotelkopschroeven of flenskopschroeven genoemd, zijn de sterkste keuze houtbouwschroeven, nog sterker dan de RVS tellerkopschroeven. Ze zijn met name zeer geschikt voor vuren, lariks en douglas hout. Voor eikenhout en hardhout raden wij aan onze RVS tellerkopschroeven te gebruiken, omdat het hout buiten, in combinatie met oxiderend metaal (zink), kan verkleuren en oxidatievlekken kunnen ontstaan. Wij raden aan voor deze schroeven een torx 40 bitje te gebruiken (wordt meegeleverd), voor een optimale grip en maximale kracht bij het indraaien. Deze tellerkopschroeven zijn supersterk en kunnen zelfs zeer zware belasting aan. Door de brede kop zal de schroef nooit door het hout 'heen getrokken' worden. Voor een zware houtconstructie kunt u op de stevigheid van deze schroef vertrouwen!

Wij raden aan voor deze schroeven een torx 40 bitje te gebruiken (wordt meegeleverd), voor een optimale grip en maximale kracht bij het indraaien. De tellerkopschroeven geel verzinkt zijn zeer sterk met een hoge uittrekwaarde, ze komen dus niet gemakkelijk los! Vanwege hun scherpe, zelfborende snijpunt en speciaal schroefdraad met grove spoed, is draait de schroef gemakkelijk en snel vast in elke houtsoort. Wel raden we aan het hout even voor te boren, voor de mooiste afwerking! Koop tegelijk met topkwaliteit buitenhout het juiste professionele bevestigingsmateriaal, snel en voordelig bij Houtvakman!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »