HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Onze universele houtschroeven verzinkt zijn verkrijgbaar vanaf een maat van 4x40 mm tot 6x160 mm. Er is dus altijd een maat bij die geschikt is voor de dikte van het hout waarmee u gaat klussen. De kop van de schroeven zijn voorzien van een torx-kop 20, 25 of 30.
LET OP: Gebruik altijd de juiste maat bit zodat de schroef met optimale kracht wordt ingedraaid en de boormachine niet slipt! Welke maat torx bit u nodig heeft, is afhankelijk van de diameter van de schroef. Dit vindt u terug bij het betreffende product.

De schroeven zijn voorzien van een laagje (wit / blauw) zink die het staal beschermt tegen corrosie. Verzinkte schroeven zijn zeer sterk. Bovendien hebben ze een hoge uittrekwaarde, wat betekent dat ze niet zomaar losgetrokken kunnen worden. Verder zijn de schroeven voorzien van een scherpe, zelfborende snijpunt en speciaal turbodraad (grove spoed) met zaagtanden. Voorboren is met deze zelfborende schroeven dus niet nodig en de draad is zo scherp dat het hout bij juist gebruik nooit zal splijten! Bovendien draait u deze schroeven er 2x sneller dan een normale schroeven. De schroeven zijn verder voorzien van een platverzonken freeskop die zich egaal in het hout verzinkt zonder het onderliggende materiaal te beschadigen. Een perfect vlakke afwerking!

Zoekt u nog een professionele (buiten)schroef? Dan zijn onze zelfborende verzinkte schroeven met torx-kop een zeer goede keus. Voor hardhout en eikenhout raden wij echter aan om onze RVS schroeven te gebruiken, dit voorkomt oxidatievlekken in het hout. Voor andere houtsoorten zijn onze verzinkte schroeven een perfecte keus aangezien ze heel sterk zijn! Of u nu een tuinoverkapping, schuurtje of tuinafscheiding gaat maken, met deze gegalvaniseerde houtschroeven maakt u uw klus perfect af. Welke houtklus u ook gaat doen: professioneel hout en schroeven van Houtvakman!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »