HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Onze zwarte schroeven RVS zijn verkrijgbaar in de meest gebruikte maten, zoals 4x40, 4x50 en 5x50 mm. De zwarte potdekselschroeven worden geleverd in doosjes met 100 stuks met een bijpassend bitje. De schroeven zijn gemaakt van speciaal gehard RVS (Martensitisch RVS) met een gepoedercoate zwarte lenskop. Deze zwarte schroeven zijn zeer sterk en bovendien ook magnetisch, dus erg handig in het gebruik! Voor deze zwarte schroeven gebruikt u een torx 20 bitje (meegeleverd), zodat de schroef met optimale grip en kracht wordt ingedraaid. Het is belangrijk altijd het juiste bitje te gebruiken, zodat de beschermlaag van de schroef niet beschadigd wordt. Met deze zwarte RVS schroeven bouwt u snel en gemakkelijk een stevige begeveling, tuinhuis of tuinafscheiding! En omdat de koppen van de schroef zwart gecoat zijn, zijn deze torx schroeven met name geschikt voor het gebruik met zwart (gebeitst) hout.

Onze zwarte potdekselschroeven - gevelschroeven zijn van roestvaststaal (in de volksmond: roestvrijstaal) en daardoor zeer geschikt voor houtsoorten die een 'allergische reactie' op metaal kunnen krijgen, zoals eiken of tropisch hardhout. Maar de schroeven kunnen eigenlijk prima gebruikt worden voor elke houtsoort. Deze zwarte RVS schroeven zijn zeer sterk met een hoge uittrekwaarde, wat betekent dat ze niet zomaar losgetrokken kunnen worden. Verder zijn dit zelfborende zwarte schroeven, met scherpe snijpunt en speciaal (vierkant) schroefdraad met een grove spoed. Door deze speciale draad en de zelfborende snijpunt gaat het inboren van deze gevelschroef 2,5x sneller dan bij een 'normale' schroef! Let op: Wij raden wel aan voor de zekerheid voor te boren om splijten van het hout te voorkomen!

De potdekselschroeven zijn voorzien van een zwart gecoate lenskop. Dit is een kleine platte kop met een lichte bolling. De kop van de schroef sluit dankzij de freesribben egaal en vlak aan op het hout, voor een perfecte afwerking! De lenskop heeft een kleinere diameter dan een platkopschroef en valt daardoor minder op. Met name wanneer u een perfect afgewerkte zwarte begeveling, tuinhuis of schutting wilt maken, zijn dit de ideale schroeven! 

Net als onze 'gewone RVS potdekselschroeven, zijn ook deze zwarte RVS schroeven geschikt voor potdekselplanken (Zweeds rabat) en andere rabatdelen. Met name voor zwarte rhombus delen, zwarte potdekselplanken, zwarte damwand, of ander zwart rabat is dit dé ideale schroef. Onze zwarte potdekselschroeven zijn snel en gemakkelijk in gebruik, dit zorgt voor een perfecte afwerking. Topkwaliteit zwart tuinhout samen met de juiste zwarte schroeven vindt u bij HOUTvakman.nl! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »