HOUTvakman

One universele houtschroeven RVS zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en lengtematen. Met name de 4x50 RVS schroef en 5x100 RVS schroef zijn onmisbaar wanneer u vaker houten planken en balken monteert. De schroeven zijn gemaakt van speciaal gehard RVS dat zeer sterk is en bovendien ook magnetisch, dus erg handig in het gebruik met speciale magnetische bitjes! LET OP: Gebruik altijd de juiste maat bit zodat de schroef met optimale kracht wordt ingedraaid en de bit niet slipt! Welke maat torx bit u nodig heeft is afhankelijk van de diameter van de schroef en wordt vermeldt op de productpagina.

Omdat deze schroeven van roestvrijstaal zijn, zijn ze met name geschikt voor houtsoorten die een 'allergische reactie' op metaal kunnen krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tropisch hardhout of eikenhout. Hoewel deze schroef zeer geschikt is als hardhoutschroef, is hij in principe voor elke houtsoort toepasbaar. De schroeven zijn zeer sterk met een hoge uittrekwaarde, wat betekent dat ze niet zomaar losgetrokken kunnen worden. Verder zijn dit zelfborende schroeven, ze zijn voorzien van een scherpe, zelfborende snijpunt en speciaal turbodraad met zaagtanden. Ook hierom is de schroef zeer geschikt voor hardhout, waar met een gewone schroef vaak moeilijk doorheen te komen is. Voorboren is niet nodig en de draad is zo scherp dat het hout bij juist gebruik nooit zal splijten! Deze schroeven zijn voorzien van deeldraad met een grover spoed, in tegenstelling tot onze korte schroeven met schroefdraad over de gehele lengte met een fijne spoed. De schroeven zijn verder nog voorzien van een platverzonken freeskop die zich egaal in het hout verzinkt zonder het onderliggende materiaal te beschadigen. Een perfecte afwerking!

Zoekt u nog een professionele buitenschroef? Dan is deze zelfborende RVS torx schroef de beste keus. Ideaal voor een pergola, tuinoverkapping, schutting of welke houtklus dan ook! Maak uw klus compleet met hout en schroeven van Houtvakman!

Geen producten gevonden

© Copyright 2021 HOUTvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »