HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Underlayment platen, ook wel constructieplaat, vloerplaat en dakplaat genoemd, bestelt u online bij HOUTvakman.nl. Wij combineren een optimale online gebruikerservaring met topkwaliteit houten plaatmateriaal, scherpe prijzen en een snelle levering. Underlayment platen met mes en groef, perfect voor het 'aftimmeren' van wanden en het realiseren van vloeren, wanden en daken. Zeker onze topkwaliteit constructieplaten met mes en groef; Voor een optimale verbinding. Underlayment online voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl!

  • Underlayment Fins Vuren WBP - 9 mm - 305x153 cm

   Underlayment Fins Vuren WBP - topfloor plaat - 9 mm - 305x153 cm constructieplaat bestelt u eenvoudig & voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl.

   €96,95
  • Underlayment Fins Vuren WBP - 12 mm - 305x153 cm

   Underlayment Fins Vuren WBP - topfloor plaat - 12 mm - 305x153 cm constructieplaat bestelt u eenvoudig & voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl.

   €123,40
  • Underlayment Fins Vuren WBP - 15 mm - 305x153 cm

   Underlayment Fins Vuren WBP - topfloor plaat - 15 mm - 305x153 cm constructieplaat bestelt u eenvoudig & voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl.

   €145,45
  • Underlayment Fins Vuren WBP - 18 mm - 305x153 cm

   Underlayment Fins Vuren WBP - topfloor plaat - 18 mm - 305x153 cm constructieplaat bestelt u eenvoudig & voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl.

   €171,35

Underlayment; Topkwaliteit plaatmateriaal. 

Underlayment platen zijn veelgebruikt bij het realiseren van vloeren en daken, en dat is niet zomaar het geval. Underlayment platen zijn constructieplaten met een dragende functie die bestaan uit lagen van grove houtsnippers die vochtvast verlijmd zijn, dit zorgt voor een super sterk eindresultaat. Ideaal voor uw vloer, dak en/of wand dus. 

Constructieplaten Fins Vuren. 

Binnen het assortiment van HOUTvakman.nl kunt u in het geval van constructieve toepassingen (wanden en vloeren), maar ook voor bijvoorbeeld bekisting kiezen voor een 'eenvoudige constructieplaat'. In het geval het gaat om het 'afwerken' van een constructie en de eisen op het gebied van vlakheid hoger zijn is de underlayment plaat Fins vuren een geschikte optie. Fins vuren is de extreem vlakke underlayment variant en een kwalitatief hoogwaardige constructieplaat. Tevens is deze watervast verlijmd, oftewel geschikt voor buitentoepassingen! 

Andere 'houten platen' bij HOUTvakman.nl; MDF Platen, Multiplex platen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »