HOUTvakman; De online hout specialist!

 • Topkwaliteit hout & zagen in eigen beheer
 • De beste (online) prijs
 • Eikenhout specialist
Rustiek steigerhout; Prachtige steigerplanken van vurenhout, voor een stoere, robuuste en sfeervolle uitstraling. Zowel de standaard (onbehandelde) steigerhout planken van ruw vuren (gekramd) als de populaire grijze steigerplank (gedompeld) bestelt u eenvoudig online, voor de beste prijs, bij HOUTvakman.nl; Topkwaliteit steigerhout planken, Snel in huis!
  • Vuren Steigerplank ruw gekramd 32x200x5000mm

   Prachtige vuren steigerplank gekramd 32x200mm van 5 meter lang bestelt u voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl; Vuren C steigerhout planken, Snel in huis.

   €16,25
 

steigerhout planken bij HOUTvakman.nl.

steigerhout betreft houten planken van vuren, vaak van 5 meter of korter, die voornamelijk gebruikt worden voor steigers in de bouw. Het steigerhout heeft een lange vezel en valt binnen de categorie 'zachthout'. Kenmerken zijn onder andere de flexibiliteit van het hout en het ontbreken van grove splinters. De dikte is veelal 3,2 cm en de breedte rond de 20 cm. Sfeervolle vuren planken met een optimale prijs - kwaliteit verhouding!

Ook steigerplanken gekramd! 

Bij steigerplanken wordt vaak onderscheid gemaakt tussen steigerplanken en 'steigerplanken gekramd'. Bij steigerhout gekramd is de steigerplank voorzien van ijzeren krammetjes. Deze krammetjes zijn speciaal bedoeld voor het tegengaan van scheuren in het hout. Hierbij kunt u langer genieten van uw steigerhouten tafel, schutting, bankje, schutting of ander product.

Andere houten planken bij HOUTvakman.nl; Eiken planken, Douglas planken, Barnwoud (sloophout) planken
© Copyright 2017 HOUTvakman; De online hout specialist! - Powered by Lightspeed - Development & Online marketing by ROCA online