HOUTvakman

Filters
 • Hout behandeling
 • Hout bewerking
 • Hoogte (kopmaat)
 • Breedte (kopmaat)

Een thermowood dubbel rhombus rabatdeel, ook wel eens 'dubbel blokprofiel rabat' genoemd, is een speciaal vormgegeven houten plank, speciaal geschikt voor een stijlvolle gevel- en wandbekleding van thermohout. Optisch lijkt één plank uit twee rhombus profielen te bestaan. In tegenstelling tot gewone rhombus rabat delen, worden de dubbele rhombus delen met een kleine overlap gemonteerd. Hierdoor ontstaat een dichte gevelbekleding, maar wel met die moderne en stijlvolle uitstraling van rhombusdelen, die zo gewenst is! Rabatdelen van thermisch gemodificeerd hout zijn extreem duurzaam en een milieubewuste keuze op het gebied van gevelbekleding. Door het thermisch modificeren krijgt het hout een langere levensduur, een mooie, donkere kleur en een licht gewicht. Dit alles maakt thermowood het ideale buitenhout!

  • Thermowood grenen dubbel rhombus deel 28x143mm - geschaafd - kd (8-12%)

   Thermowood grenen dubbel rhombus rabat / profiel 28x143mm - geschaafd thermohout - kunstmatig gedroogd (kd 8-12%) - thermo grenen - thermisch gemodificeerd hout

   Vanaf: €8,39
   100, 150, 200, 250, 330, 360, 420, 480, 510 en 570 cm
© Copyright 2020 HOUTvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »