HOUTvakman

Thermowood houtsoorten - thermo grenen - thermo fraké

Thermowood (thermohout ofwel thermisch gemodificeerd hout) koopt u eenvoudig & snel online bij HOUTvakman.nl! Thermohout is een voordelige en ecologisch verantwoorde houttype met een hoge duurzaamheidsklasse (1/2). Door het proces van thermisch modificeren wordt van een houtsoort met een lage duurzaamheidsklasse een houttype gemaakt met een levensduur tot 25 jaar. Bij Houtvakman verkopen wij thermohout grenen en thermohout fraké. Beide soorten zijn weinig vervormend, zeer sterk en duurzaam. Thermo fraké is iets donkerder van kleur dan thermo grenen en ook iets duurzamer. Thermo grenen is voordelig geprijsd en makkelijk verkrijgbaar.

Thermohout wordt buiten veel gebruikt voor begeveling, vlonders en tuinafscheidingen. Het kan goed tegen vocht en is licht van gewicht. Vandaar dat wij bij Houtvakman een mooie collectie hebben samengesteld van thermohout grenen en thermohout fraké.

Super sterk thermowood voor uw buitenproject, bestelt u bij HOUTvakman.nl direct online & voor de beste prijs!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »