HOUTvakman

Filters
 • Hout behandeling
 • Hout bewerking
 • Hoogte (kopmaat)
 • Breedte (kopmaat)

Rustiek steigerhout; Prachtige steigerplanken van vurenhout, voor een stoere, robuuste en sfeervolle uitstraling. Zowel de standaard (onbehandelde) steigerhout planken van ruw vuren (gekramd) als de populaire grijze steigerplank (gedompeld) bestelt u eenvoudig online, voor de beste prijs, bij HOUTvakman.nl; Topkwaliteit steigerhout planken, Snel in huis!

  • Vuren Steigerplank ruw gekramd 32x200x5000mm

   Prachtige vuren steigerplank gekramd 32x200mm van 5 meter lang bestelt u voor de beste prijs bij HOUTvakman.nl; Vuren C steigerhout planken, Snel in huis.

   Vanaf: €19,01
   500 cm
  • Vuren Plank 32x200mm ruw - vanaf 300 cm

   Vuren plank 32x200mm. Ruw vurenhout C24 FSC - Ruwe vuren planken bij HOUTvakman.nl; C24 voor de beste prijs & snel in huis!

   Vanaf: €13,74
   300, 360, 420, 450, 480, 510 en 540 cm
 

steigerhout planken bij HOUTvakman.nl.

steigerhout betreft houten planken van vuren, vaak van 5 meter of korter, die voornamelijk gebruikt worden voor steigers in de bouw. Het steigerhout heeft een lange vezel en valt binnen de categorie 'zachthout'. Kenmerken zijn onder andere de flexibiliteit van het hout en het ontbreken van grove splinters. De dikte is veelal 3,2 cm en de breedte rond de 20 cm. Sfeervolle vuren planken met een optimale prijs - kwaliteit verhouding!

Ook steigerplanken gekramd! 

Bij steigerplanken wordt vaak onderscheid gemaakt tussen steigerplanken en 'steigerplanken gekramd'. Bij steigerhout gekramd is de steigerplank voorzien van ijzeren krammetjes. Deze krammetjes zijn speciaal bedoeld voor het tegengaan van scheuren in het hout. Hierbij kunt u langer genieten van uw steigerhouten tafel, schutting, bankje, schutting of ander product.

Andere houten planken bij HOUTvakman.nl; Eiken planken, Douglas planken, Barnwoud (sloophout) planken
© Copyright 2020 HOUTvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »