HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Vuren balken - vurenhouten balken - balk vurenhout

Vuren balken online kopen bij HOUTvakman.nl; Eenvoudig & veilig online bestellen, een gericht assortiment van de meest gebruikte afmetingen, keuze uit onbehandeld en geïmpregneerd, de beste prijzen en een snelle levering! Daar kunt u bij HOUTvakman.nl van uit gaan! Staat de vurenhouten balk die u zoekt er niet bij? Vraag dan direct online een offerte aan, wij gaan graag voor u op zoek. U ontvang snel een gericht voorstel.

Vuren balken kopen bij HOUTvakman.nl!

Vuren balken kunt u eenvoudig, snel en veilig online kopen bij HOUTvakman.nl. Wij bieden een divers assortiment vurenhout, waaronder vuren balken, maar ook vuren planken, vuren latten en vuren rabatdelen. Een gerichte selectie vurenhout waarbij de meest voorkomende producten en afmetingen voor zowel binnen als buiten vertegenwoordigd zijn.

Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat u op zoek bent naar een specifieke vuren balk afmeting die hier net niet bij staat. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u ons even mailen, of direct een offerte aanvraag indienen. Wij zorgen ervoor dat u snel een passend antwoord krijgt en doen u tevens graag een gericht prijsvoorstel. Altijd een passende vurenhouten balk bij HOUTvakman.nl! 

Voor buiten? Geschaafde en geïmpregneerde vuren balken.

Naast 'onbehandelde' geschaafde vuren balken vindt u bij HOUTvakman.nl ook een gerichte selectie geïmpregneerde vurenhouten balken. Wanneer u actief op zoek bent naar tuinhout is geïmpregneerd vurenhout een optie die zeker het overwegen waard is. Hierbij is uw vurenbalk al geïmpregneerd en dus beter bestand tegen de weersinvloeden van buiten evenals schimmels en insecten.

Daarnaast zijn onze geïmpregneerde balken geschaafd. Dit houdt in dat deze balken machinaal geschaafd zijn en recht, glad en maatvast zijn. Geïmpregneerd vurenhout heeft een groenige kleur (standaard kleur van 'tuinhout' ) en naar verloop van tijd zal deze kleur, door het licht en de weersinvloeden, veranderen richting grijs. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat het vergrijzen niet van invloed is op de kwaliteit van het hout. 

Topkwaliteit balken van vurenhout; C24, FSC Mix en NEN norm. 

En of u nu voor de 'onbehandelde' vuren of geïmpregneerd vuren gaat. Alle vuren balken van HOUTvakman.nl betreffen C klasse en dan uiteraard C24, oftewel topkwaliteit vurenhout. Tevens zijn al onze balken van vurenhout voorzien van het FSC label. Hiermee bent u verzekerd van vurenhout afkomstig uit goed beheerde bossen, wel zo fijn! Onze klasse C vuren balken voldoen daarnaast ook aan de kwaliteitseisen en de NEN normen voor hout. 

LET OP: In het geval van geschaafd vurenhout is er sprake van bruto maten en netto maten. De bruto maten betreffen de maten van de 'ruwe balk' voordat deze geschaafd is. De netto maten betreffen de maten nadat de balk geschaafd is. De uitgangspositie bij onze vurenhout balken, planken en latten is altijd de bruto maatvoering (de afmetingen die in de productnaam weergegeven zijn), maar wij vermelden daarnaast ook altijd duidelijk de netto maatvoering. 

Vurenhouten balken in diverse maten / afmetingen.


Andere houten balken bij HOUTvakman.nl; eiken balken, douglas balken
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »