HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...
Filters
  • Dikte

Een vuren paneel / timmerpaneel bestelt u voordelig online bij HOUTvakman.nl de online vurenhout specialist! Bent u op zoek naar een mooi, sfeervol & prijsvoordelig houten timmerpaneel met doorlopende lamellen, dan zijn onze vuren panelen een ideale optie! Bij HOUTvakman.nl vindt u een gerichte collectie vuren panelen, ideaal als kwalitatief & voordelig meubelhout voor binnen. Onze vuren panelen betreffen A-kwaliteit Noord-Europees vurenhout, KD 10-12%, zorgvuldig verlijmd, geschaafd & finish geschuurd. Onze vurenhouten timmerpanelen zijn geschikt voor een breed scala aan interieur projecten, wij zorgen voor een snelle levering, zodat u snel aan de slag kunt!

Vuren timmerpanelen van HOUTvakman.nl. 

Een vuren paneel van HOUTvakman.nl is een kwalitatief en mooi afgewerkt houten paneel - ook vaak vuren timmerpaneel en/of meubelpaneel genoemd - dat met de hand wordt vervaardigd door ervaren houtbewerkers. De basis van dit timmerpaneel betreft hoogwaardig Noord-Europees vurenhout en het paneel is opgebouwd uit lamellen met een breedte van ongeveer 55 mm & doorlopend in de lengte. Ons massieve vurenhouten paneel van 1,8 cm dik is een mooi en strak paneel. Panelen van A/B kwaliteit vurenhout bevatten een relatief klein aantal kleine noesten (tot maximaal 3 cm) en nagenoeg geen harsresten & uitsparingen. Vuren timmerpanelen worden met name gebruikt voor de vervaardiging van meubels (binnenshuis) en zijn prettig te verwerken & relatief goedkoop. Uw vuren timmerpaneel wordt - met harde / scherpe randen / kanten - met fijne korrel geschuurd (finish) aangeleverd, oftewel behandelklaar!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »