HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Vuren rabatdelen - vurenhout schroten

Vuren rabatdelen, ook wel vurenhout schroten genoemd, bestelt u bij HOUTvakman.nl snel, veilig & voor de beste prijs. Topkwaliteit vuren rabatdelen, zowel halfhouts rabat als zwart geïmpregneerd Zweeds rabat, voor de beste prijs! Staan de door u gewenste vuren planken hier niet bij? Vraag dan online een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat u snel een gericht voorstel ontvangt.

Halfhouts Rabat van vurenhout. 

Een rabat, ook wel rabatdeel / schroot genoemd, is een plank die speciaal vormgegeven is met het doel horizontaal mooi aaneengesloten geplaatst te kunnen worden. vuren rabatdelen worden veel gebruikt voor buiten gevelbekleding van schuren en tuinhuisjes, maar ook voor overkappingen en schuttingen. Het halfhoutse rabat van vuren betreft vurenhout planken met een uitsparing aan de onderkant. De vurenhout houtse rabatdelen betreffen geschaafd en geïmpregneerd vurenhout; Recht, maatvast en geschikt voor buitenplaatsing dus! 

Vuren Zweeds rabat zwart geïmpregneerd; Voor een rustieke look!

Naast halfhouts rabat vindt u bij HOUTvakman.nl ook zwart geïmpregneerde Zweedse rabatdelen van vurenhout. Deze planken zijn voorzien van een sponning aan de onderkant, wat een ander mate van overlap realiseert, dit wordt ook wel het 'potdekseleffect' genoemd. Daarnaast zijn deze kenmerkende zwart geïmpregneerd planken een prachtige vorm van gevelbekleding voor buiten, waarbij de structuur en kleur een rustieke sfeer realiseert. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, vuren rabatdelen, ook wel schroten genoemd, bestelt u online, voor de beste prijs, bij HOUTvakman.nl! 

Topkwaliteit voor de beste prijs. 

Vurenhout bestelt u bij HOUTvakman.nl voor de beste prijs, maar dit wilt niet zeggen dat wij consessies doen op het gebied van kwaliteit. Onze vurenhout balken, vurenhout latten, planken en rabatdelen betreffen allemaal C klasse vurenhout, FSC Mix (afkomstig uit goed beheerde bossen) en voldoen aan de NEN normen voor hout. Topkwaliteit voor de beste prijs dus, en ook nog eens snel in huis! 

Andere rabatdelen bij HOUTvakman.nl; Eiken rabatdelen, Douglas rabatdelen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »