HOUTvakman

Zoekresultaten voor ""
Filters
Geen producten gevonden...

Douglas balken - balken douglas hout

Douglas balken op maat online bestellen voor de beste prijs? Dan bent u bij HOUTvakman.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u topkwaliteit balken van douglas hout, in diverse afmetingen, eenvoudig online op maat bestellen. Uiteraard kunt u bij ons zowel fijnbezaagde (ruwe) als geschaafde douglas balken direct online op maat bestellen. In onze eigen houtzagerij wordt uw Douglas balk in de juiste lengte gezaagd en wij zorgen er ook voor dat u deze snel thuis ontvangt! Selecteer de juiste balk afmeting, vul de gewenste lengte in en de exacte prijs wordt direct getoond. Ruwe en geschaafde douglas balken kopen bij HOUTvakman.nl; Op maat gezaagd, scherp geprijsd & snel in huis! 

Een gericht assortiment douglas balken fijnbezaagd. 

Bij HOUTvakman.nl vindt u een gericht assortiment fijnbezaagde douglas balken in diverse afmetingen. Ruwe balken van douglas hout zijn direct online te bestellen in diverse maten, van 50x75 mm tot en met 250x250 mm. Wanneer u doorklikt naar de categorie 'fijnbezaagde (ruwe) douglas balken' worden alle maten direct getoond, in volgorde van klein (breedte maat) naar groot. Klik door naar de gewenste afmeting en vul vervolgens de door u gewenste lengte in. Alle douglas balken worden op maat voor u gezaagd. Na het invullen van de lengte wordt de exacte prijs getoond na een klik op de 'bereken knop'. 

Douglas hout staat bekend om haar duurzame karakter en optimale prijs - kwaliteit verhouding. Fijn bezaagd douglas hout heeft een mooi robuust uiterlijk en een warme uitstraling door de mooie vlamstructuur en de roodachtige kleurtint. Fijnbezaagd Douglas hout wordt veel gebruikt voor schuren, tuinhuisjes, overkappingen, schuttingen en terrassen en is dan ook een populaire soort 'tuinhout', zeker in Nederland en België. Naast fijnbezaagde / ruwe balken vindt u bij HOUTvakman.nl ook een gericht assortiment douglas planken en douglas rabatdelen en vellingdelen.

Geschaafde douglas balken, wel zo praktisch!

Naast onze collectie fijnbezaagde douglas balken kunt u bij HOUTvakman.nl ook een ruime collectie geschaafde douglas balken eenvoudig online bestellen, voor een scherpe prijs uiteraard. Ons geschaafd douglas balkhout is 4-zijdig machinaal geschaafd douglas hout. Hierbij ontvangt u een rechte en maatvaste balk, waarbij verwerking veelal een stuk sneller verloopt. Klik direct door naar onze collectie 'douglas balken geschaafd', selecteer de juiste kopmaat, voer de gewenste lengte in en de exacte prijs wordt direct getoond! 

Hoe moet uw balk van douglas hout afgewerkt worden? 

Bij HOUTvakman.nl is het mogelijk om, naast het standaard op maat zagen, te kiezen voor het 'haaks op maat zagen'. Standaard op maat zagen houdt in dat uw douglas balk op maat gezaagd wordt, dat wil zeggen met een marge van gemiddeld ongeveer 10 cm extra lengte. U kunt echter ook meteen kiezen voor het haaks zagen door de medewerkers van HOUTvakman.nl. Hierbij wordt uw douglas balk op de centimeter nauwkeurig haaks gezaagd. Hierbij is uw balk direct klaar voor gebruik, wel zo handig! 

Andere houten balken bij HOUTvakman.nl; Eiken balken en vuren balken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »