Unieke collectie tuinhout Kwaliteit en concurrerende prijs Topcollectie verouderde balken Levering in heel Nederland
  • Lorem ipsum

Grenen balken - een gerichte collectie geïmpregneerd grenenhout - voordelig online!

Grenen balken bestelt u - voordelig online - bij HOUTvakman.nl, de online grenenhout specialist van Nederland & België! Met een ruime collectie geïmpregneerde balken, waaronder naast "vierkante palen", ook de wat kleinere kepers & regels - vindt u bij ons altijd het juiste grenen balkhout voor uw buitenklus! Naast een uitgebreide collectie geschaafde & geïmpregneerde grenen balken, vindt u bij ons ook fijnbezaagde (ruwe) balken. Voor welke grenenhout balk(maat) u uiteindelijk ook kiest, bij HOUTvakman.nl bent u verzekerd van kwalitatief grenenhout, een scherpe prijs & een snelle levering! Bekijk in uw zoektocht naar de juiste houten balken ook altijd even onze ruime collectie vuren balken.

Geïmpregneerde grenen balken, voordelig constructiehout voor buiten!

Bij HOUTvakman.nl vindt u een gerichte selectie geïmpregneerde balken van grenenhout. Een ideale optie wanneer u actief op zoek bent naar voordelig & kwalitatief tuinhout. Door het impregneren is het grenenhout beter bestand tegen de weersinvloeden van buiten, evenals schimmels en insecten. Houd er rekening mee dat geïmpregneerd grenenhout "over het algemeen" een groenige kleur heeft (standaard kleur van 'geïmpregneerd tuinhout' ), maar dat er daarnaast ook flinke kleurverschillen in een grenen balk voor kunnen komen na het impregneren, evenals (fel)groene spikkelige vlekken. Dit zijn allemaal tekens van een succesvolle impregnatie, echter is het wel belangrijk dat u hiervan op de hoogte bent.  Naar verloop van tijd zal deze kleur, door het zonlicht en de weersinvloeden, veranderen richting een algehele grijstint. 

Vindt u de groenachtige kleur van geïmpregneerd grenen niet zo mooi, dan zijn onze zwarte balken van grenenhout wellicht de juiste keuze voor u. Wij bieden een gerichte collectie zwarte grenen balken, ideaal voor het (zichtbare) constructiewerk van een overkapping, carport of (zwarte) tuinschutting & tuinpoort, ideaal in combinatie met onze collectie zwart rabat uiteraard! 

Altijd de juiste balk, keper & regel van grenenhout bij HOUTvakman.nl! 

De noemers voor een "balk" zijn natuurlijk eindeloos. Of u nu op zoek bent naar een balk, vierkante / rechthoekige paal, biels, keper, spint, rib, spoor, staander, ligger, badding, batting, constructiebalk, steunbalk, gording of spant; Bij HOUTvakman.nl vindt u de juiste grenen balk die bij uw wensen past. De reden van de grote hoeveelheid termen is het feit dat grenen balken - net zoals vurenhout - veelvuldig toegepast worden voor dakconstructies, waarbij de verschillende balkmaten voor verschillende toepassingen gebruikt worden. In principe vindt u binnen de collectie grenenhouten balken van HOUTvakman.nl een passende balkmaat voor de meest voorkomende toepassingen. Bent u net op zoek naar een maatvoering die hier niet bij staat, bekijk dan zeker even onze collectie vuren balken, hier hebben we net nog wat meer opties!